User Tag List

Sayfa 1/2 12 SonSon
30 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Polis Bana Randevu Vermiyor ? Yeterince Badboy Değil miyim?

bilalMW - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Angry Polis Bana Randevu Vermiyor ? Yeterince Badboy Değil miyim?

şanssız bir şekilde ehliyetim kayboldu neyse başa gelen çekilir.

Sorunum şu polis bana randevu vermiyor.Sabahın köründe giriyorum

BU İŞLEM İÇİN SEÇTİĞİNİZ BİRİMDE HENÜZ BİR PLANLAMA YAPILMAMIŞTIR!

diyor. Akşam giriyorum dolu diyor. Yetmediği gibi haftaya askerim. Bir akıl verin beyler napabilirim?
    Ex Automobile Service Advisor - New Truck Service Area Manager

freelife - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yer neresi ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı freelife Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yer neresi ?
    Sultanbeyli Anadolu Yakası abi.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    orası olması şartmı , ben anlamam pek o işlerden . mesela maltepe olamıyormu ?

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı bilalMW Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şanssız bir şekilde ehliyetim kayboldu neyse başa gelen çekilir.

Sorunum şu polis bana randevu vermiyor.Sabahın köründe giriyorum

BU İŞLEM İÇİN SEÇTİĞİNİZ BİRİMDE HENÜZ BİR PLANLAMA YAPILMAMIŞTIR!

diyor. Akşam giriyorum dolu diyor. Yetmediği gibi haftaya askerim. Bir akıl verin beyler napabilirim?
    aynısını ben günlerce ugrastım dayanamadım karakola gittim randevu niye alamıyorm ben diye halbuki olay cok basit(miş)

saat 9 da sistem kendini yeniliyir ve bir sonraki güne randevu vermeye baslıyor. saat sabah 9'dan itibaren bir 15-20 dk site kasıyo sonra düzelip hemen alıyosun.

işin özü sabah 09.00 da e-randevu sitesini darla direk alırsın randevuyu

edit 1: ehliyeti aldıgın yerden randevu almaya bak kaydını aramasınlar bide

Edit 2: ehliyetin 1 hafta icinde anca gelicek muhtemelen (büyükcekmece subesinde boyle oldu bana)

edit 3: askerde (kısa donemsen) (numarasını bil enkotu git karakola kaybettim bana bir kagıt verin ehliyet numaram sudur budur diye)bir iişne yaramıycak zaten girince direk alcaklar oyuzden goturme .evci izni / normal izindi vs alırsan seni cıkarmaya gelenin yanında gelir dısarda daha rahat gezersin gibi gibi

edit 4: bu soylediklerimin hepsini yaptım
    1881 - 193

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    orası olması şartmı , ben anlamam pek o işlerden . mesela maltepe olamıyormu ?
    Güzel Soru. 155'e arayıp sordum da geldim. İkamet edilen yerden alınması mecburiymiş. kardeşime de alırken uyanıklık ettik sancaktepeden alalım dedik vermemişlerdi mesela.

Alıntı Berkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aynısını ben günlerce ugrastım dayanamadım karakola gittim randevu niye alamıyorm ben diye halbuki olay cok basit(miş)

saat 9 da sistem kendini yeniliyir ve bir sonraki güne randevu vermeye baslıyor. saat sabah 9'dan itibaren bir 15-20 dk site kasıyo sonra düzelip hemen alıyosun.

işin özü sabah 09.00 da e-randevu sitesini darla direk alırsın
    eyvallah aradığım bu sanıyorum. sabah yoğun olacak randevu al askerlik nereye düştü filan

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Güzel Soru. 155'e arayıp sordum da geldim. İkamet edilen yerden alınması mecburiymiş. kardeşime de alırken uyanıklık ettik sancaktepeden alalım dedik vermemişlerdi mesela.
    bakayım yarın o taraftan biri varmı yardımıcı olabilecek olursa burdan yazarım .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bakayım yarın o taraftan biri varmı yardımıcı olabilecek olursa burdan yazarım .
    çok iyi olur abi. Buranın merkez olsun karakollar olsun bir lakaytlık var sorma. Allah insanı düşürmesin polise burada.

!KO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bos gunlerı sabah acıyolardı tam o ana denk getirirsen alırsın

yada benım basıma gelmıstı o zaman eyupte randevu sistemı calısmıyodu direk gidip elden alıyodun o tarz bı sube hala varsa onuda kovalayabılırsın

İlker G.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

işin özü sabah 09.00 da e-randevu sitesini darla direk alırsın randevuyu

edit 1: ehliyeti aldıgın yerden randevu almaya bak kaydını aramasınlar bide

Edit 2: ehliyetin 1 hafta icinde anca gelicek muhtemelen (büyükcekmece subesinde boyle oldu bana)

edit 3: askerde (kısa donemsen) (numarasını bil enkotu git karakola kaybettim bana bir kagıt verin ehliyet numaram sudur budur diye)bir iişne yaramıycak zaten girince direk alcaklar oyuzden goturme .evci izni / normal izindi vs alırsan seni cıkarmaya gelenin yanında gelir dısarda daha rahat gezersin gibi gibi

edit 4: bu soylediklerimin hepsini yaptım
    edit alıntı : 4-7 kasım teslim olma aralığım takvime bakınca ya ucu ucuna yetişecek ya da yetişmeyecek gibi. Askerde şöfor olma şansımı kaçırmak istemiyorum tek derdim bu aslında abi.. ve evet yedek subay / kısa dönemim.

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    edit alıntı : 4-7 kasım teslim olma aralığım takvime bakınca ya ucu ucuna yetişecek ya da yetişmeyecek gibi. Askerde şöfor olma şansımı kaçırmak istemiyorum tek derdim bu aslında abi.. ve evet yedek subay / kısa dönemim.
    hiç kasma ben garaj cavusuydum sofor az diye ilk basta yalvardım komutana yap benide diye lan 3 ay sonra gidicen yapsam nolcak cevabını aldım ki cogu yerde bole (bakma iyikide almadım)

bakım günlerinde ne bakımı ne temizili yok orasını ac burasını ac avadanlık(alet cantasını) dok geri topla komple ıvır zıvır bakımı antifreeze kontrolu kıl yün işler...+diğer söförlerden kiminin tornavidası krikosu boku püsürü kaybolur gelip seninkini patlatır sen gidersin güme komutanın cenesi fırcası ıvırı zıvırı bitmez üstüne bide almak zorunda kalırsın ki hadi parası dert degil aynısından bulmak cok büyük dert

tavsiyemi dikkate et hemen vazgec o fikrinden

askerde nekadar az zimmet okadar rahat kafa mümkün olsa silah bile zimmet olmasın

bir edit daha: ehliyete basvur anne baba gidip alabiliyo sen olmasanda en kotu yemin vs.de alırsın onlardan
    1881 - 193

Göki,ZD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben 3 aydır a2 yi alamadım dosya çürüdü, kısda geldiği için zittir ettim.. Bütün gün boş oturuyo ehliyet bölümündekiler gidip gözlerimle gördüm lanet ettim çıktım
    Alıntı B.Aktepe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Para harcayan geçer, dua ile anca maneviyatınız güçlenir, aracınız güçlenmez.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hiç kasma ben garaj cavusuydum sofor az diye ilk basta yalvardım komutana yap benide diye lan 3 ay sonra gidicen yapsam nolcak cevabını aldım ki cogu yerde bole (bakma iyikide almadım)

bakım günlerinde ne bakımı ne temizili yok orasını ac burasını ac avadanlık(alet cantasını) dok geri topla komple ıvır zıvır bakımı antifreeze kontrolu kıl yün işler...+diğer söförlerden kiminin tornavidası krikosu boku püsürü kaybolur gelip seninkini patlatır sen gidersin güme fırcası ıvırı zıvırı bitmez üstüne bide almak zorunda kalırsın ki hadi parası dert degil aynısından bulmak cok büyük dert

tavsiyemi dikkate at hemen vazgec o fikrinden

askerde nekadar az zimmet okadar rahat kafa mümkün olsa silah bile zimmet olmasın
    buraya kadar güzel severek yaparım. altılı çizgili kısımda askerliğim bile uzayabilir benim duruma göre. o zaman şöyle diyim kimlik taşımıyorum cüzdan benim kartlık ehliyeti kimlik olarakta kullanıyorum o yüzden acil lazım

Onur Fatih - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Babam asker bu işin işindeyiz hep askerler transitlerin canını çıkarıyorlar drift falan yapardık karda buzda
    bi tanesi yağsız bırakmış kullanıcı hatası denilmiş ikmal bakımdan asker cebinden ödedi motor yaptırdı diğeri geri geri biyere çarptı o da cebinden yaptırdı yani kendi hatandan kaynaklanan herşeyi kendi paranla yaptırıyorsun onun için çok dikkat etmek lazım babam hep der askere gidince şoför olma diye

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Göki,ZD Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben 3 aydır a2 yi alamadım dosya çürüdü, kısda geldiği için zittir ettim.. Bütün gün boş oturuyo ehliyet bölümündekiler gidip gözlerimle gördüm lanet ettim çıktım
    +1905555 öyle gittim adam işlem ypamıyor sıra bekleyen yok ama taaa nete girip randevu al diyor.

Alıntı Onur Fatih Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Babam asker bu işin işindeyiz hep askerler transitlerin canını çıkarıyorlar drift falan yapardık karda buzda
    bi tanesi yağsız bırakmış kullanıcı hatası denilmiş ikmal bakımdan asker cebinden ödedi motor yaptırdı diğeri geri geri biyere çarptı o da cebinden yaptırdı yani kendi hatandan kaynaklanan herşeyi kendi paranla yaptırıyorsun onun için çok dikkat etmek lazım babam hep der askere gidince şoför olma diye
    çook çok yakın bir arkadaşım transitle başladı makam şöforu oldu sonra man otobüse verdiler. ehliyet b. where is mantık?

AEAlmas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kisa donem garaj cavus u olur arac vermezler dert etme yani ulaştırma idim bende

AEAlmas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu arada garajda ki arac kaza vs gibi durumlarda komutana bakar ode derse odersin yok iyi birisi ise odetmez bizim transit kullanan ark vardi askerlik bitimine yakin iceri girerken cakal icki almış kaza yapti içmeden tabii sans işte arabanin onu yok airbag patlak vs adam i istikam a attilar o odemedi zaten askeri araclar kasko lu dur ama komutanlar bunlari rapor aldigi icin sicil leri etkilenmektedir kendilerini düşünen kisiler hic tinlamaz askeri ve komutan (general) yalakasi olurlar

Onur Fatih - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    +1905555 öyle gittim adam işlem ypamıyor sıra bekleyen yok ama taaa nete girip randevu al diyor.

çook çok yakın bir arkadaşım transitle başladı makam şöforu oldu sonra man otobüse verdiler. ehliyet b. where is mantık?
    kışlanın içinde kullanıyordur kışlanın dışı servislere erbaş veriyorlar onlar kullanıyor benim gördüğüm kadarıyla öyle
    mantığın bittiği yerde askerlik başlıyor işte yav

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Onur Fatih Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kışlanın içinde kullanıyordur kışlanın dışı servislere erbaş veriyorlar onlar kullanıyor benim gördüğüm kadarıyla öyle
    mantığın bittiği yerde askerlik başlıyor işte yav
    amerikan askerlerini kürecike attı geldi ne kışla içi.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)