arkadaşlar kararsız kaldık.
siz olsanız görüntü, kalite(arazi şartlarına uygun) olarak hangi modeli tercih ederdiniz.
1.honda crv
2.chev. captiva
3.opel antara
4.kia sorento
honda crv
chevrolet captiva
opel antara
kia sorento
arkadaşlar kararsız kaldık.
siz olsanız görüntü, kalite(arazi şartlarına uygun) olarak hangi modeli tercih ederdiniz.
1.honda crv
2.chev. captiva
3.opel antara
4.kia sorento
always AT by AT
CRV derim ama arazi şartına uygun olur mu bilemem. Sorento'ya verilen parayı yazık olarak görüyorum. Captiva da alınmaz bence. Antara veya CRV derim ama araziye uygun mudur bilmiyorum.
arazi düşünülüyorsa, grand vitara
USPerformance by UtkuSelamoğlu
https://www.facebook.com/Thresholdoftimingadvance
100-200 km/h 5.761sec
Bu modellerin hiç birisi arazi şartlarında freelander'ın yanına yaklaşamaz (bence).
Bence hepsi şehir jeep'i. Hiç biri arazi için değil. En iyisi bi Land alıcan.![]()
19051919-23041920-30081922-01111922-29101923
Bunların içinden CRV alırım.
Sorento'yu direk eledim zaten parası X5'e yetmeyenlerin arabası olduÖn böbreği değiştiriyorlar "X5 alamadım bari ön tarafını benzeteyim" demek için
![]()
LAnd Rover Discovery 2 yada 3 maddi duruma göre..Özellikle arazi de de şehir de de hepsinden üstündür...
Land Rover da arazi şartlarına en müsait olan Discovery3 tür.
HSE pakette Havalı Süspansiyon dahi var. 5/7 koltuk vs.
ekönömik şartlar dersen Freelander![]()
Land en uygunu arazi için ama fiyat çok farklı...Daha uygun fiyatlı bir seçenek isteniyorsa Mitsubishi Pajero veya Suzuki Grand Vitara en uygun seçenekler...![]()
Dodge Nitro Derim Tabi Bu Sınıfta Ise
Crv cok güzel bir arac fakat bu kasadan bi onceki kasası araziye pek uyumlu degildi...03'' olanlar....
Dodge nitroda sorento parasıyla aynı hemen hemen...oda dusunulebilir....![]()
pajero yada pathfinder derim..
sorento filan geçin bunları kaldırım jeepleri..
yada full bir navara alın..istenirse yükseltilir..bi abimiz yapmıştı türkiyedeki en iyi navara hatta tv ye filan çıkmıştı fuarlara vs..arazi araçlarıyla aynı sayılır..
land rover filan fiyat bakımından bu araçlardan daha pahalı hemde x2 kadar pahalı..![]()
gecen sene 53.000euroya aldık antara güzel gidişi falan ama pek araziye gelcegini sanmıyorum arkadasların dedigi gibi sehir jipi biraz ama genel anlamda güzel.35.000km oldu suana kadar direksiyonun kontrol tuslarınınn kenarlarındaki deri soyulması dısında baska birsey yok onuda garantiden degiştirdiler.
captiva antaranın ucuz versiyonu aynı zaten
sorentoda beşik gibi sallanıyo arkayı bırakıyo mantıklısı crv duruo iclerinde
1881 - 193∞
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)