User Tag List

13 sonuçtan 1 ile 13 arası

Konu: pasta cıla,boya koruma fıyat arastırması hakkında

metin_1989 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Question pasta cıla,boya koruma fıyat arastırması hakkında

arkadaslar kısmetse ılerleyen zamanlarda bır arac alıcam son gordugumde sahıbı yaslı ve arac cam agcının altında duruyor heryerı recıneydı o yuzden bıraz arastırmaya gerek duydum aracıma pasta cıla boya koruma dusunuyorum ve ***** sıtede soyle bır ılan gordum sızlerede sormak ıstedım onceden gıden yaptıran varmu goruslerınız benım ıcın cok degerlı sımdıden vakıt ayırdıgınız ıcın tesekkurler buyrun ılan su;

Connecting site...

schizophrenic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu fiyata wax atarlar sadece yer hakkında bi bilgim yok ama şöyle bi öneride bulunabilirim boya koruma diye tabir ettiğimiz işlemi uygulamadan memnun kalmış kişilerin tavsiyesi ile işini iyi yapan bi yere giderseniz sizin için daha iyi olur , uygulamanında fiyatından önce ne kadar iyi yapıldığı ne kadar sağlıklı sonuç verdiğini ön planda tutarsanız çok iyi olur

AdemAr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben önceden bu tarz ucuz ilana kanıp gittim tamamen amatör kendım yapsam daha ıyı yapardım makinayı fazla bastırıp yer yer boyayı mahvetmesıde cabası oldu...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı schizophrenic Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu fiyata wax atarlar sadece yer hakkında bi bilgim yok ama şöyle bi öneride bulunabilirim boya koruma diye tabir ettiğimiz işlemi uygulamadan memnun kalmış kişilerin tavsiyesi ile işini iyi yapan bi yere giderseniz sizin için daha iyi olur , uygulamanında fiyatından önce ne kadar iyi yapıldığı ne kadar sağlıklı sonuç verdiğini ön planda tutarsanız çok iyi olur
    işte bende o yuzden sorayım dedım sızlere adamlarla gorustum egern begenmezsenız aynı ısı tekrar yapma garantısı verıyoruz dedı aracımın basında beklemek ıstıyorum dedım sıkılmazsanız bızım ıcın uygun sorun yok dedı bende dedım bı sızlerın fıkırlerını alayım

PimPCaR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ilk seferde %100 begeneceginiz bir iş yapmıyorlarki begenmezseniz tekrar yapar iyice mahvederiz demek istiyorlar
    EVOLUTION GARAGE ®

I My Primera!!!

Burak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Fiyat fazla uygun. Üstünkörü iş yapıyor olabilirler.

Mert Ali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hiç bulaşmayın. 130 lirayı verdiğinizle kalırsınız. m85-83-82 yapacak sonra m21 yapacaklarmış. m105-205 ikilisi yapsa neyse... benim içime sinmedi açıkçası.

ALPER-VNS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu iş tecrube işi ben de ya ne farkedicek diyerek siyah 520yi götürmüştüm aslında yeri vs iyi janjanlı ama fiyatı ucuz bi yere ( galerici bi tanıdık vasıtasıyla ) hakkaten galerici işi oldu ne att ılarsa üzerine hiç uzun ömürli olmadı parlaklık çiziklerin %60 ı anca gitti köşerlerde kapıların bazı herlerinde açılmalar oldu.. Forumdan referansı olan birilerine gidin

ruudvan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    35 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Mert Ali Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hiç bulaşmayın. 130 lirayı verdiğinizle kalırsınız. m85-83-82 yapacak sonra m21 yapacaklarmış. m105-205 ikilisi yapsa neyse... benim içime sinmedi açıkçası.
    eger boyanın omrunu dusunuyorsan 85-83-82 3lusu 105ve 205 ten daha ıyı ıs yapar.
    105 ve 205 ın parlaklıgı 85 serısınden bı nebze ıyı oldugundan ve daha cok cızıge hıtap edıldıgınden kullanılır.
    yorumun bnce bılmeden konusmak gıbı olmus.
    markaya modele takılmayın yapılcak ısı yapıcak kısıye bakın.ozenıne ugras suresıne malzeme bılgısıne.
    https://www.instagram.com/maxshineturkiye/

No coffee!!!

Hareli köyün polisajcısı !!!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ruudvan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    eger boyanın omrunu dusunuyorsan 85-83-82 3lusu 105ve 205 ten daha ıyı ıs yapar.
    105 ve 205 ın parlaklıgı 85 serısınden bı nebze ıyı oldugundan ve daha cok cızıge hıtap edıldıgınden kullanılır.
    yorumun bnce bılmeden konusmak gıbı olmus.
    markaya modele takılmayın yapılcak ısı yapıcak kısıye bakın.ozenıne ugras suresıne malzeme bılgısıne.
    ben corsamda flex3403 vrg makinamla spot denemelerden sonra 105-205 ikilisini başarılı buldum ve devam ettim. e tabi arabadan arabaya değişir bu,peugeota virtus 473 polishing pedle tek vuruşta finish verirken,mercedeste spot deneme sonucu aynı efekti alamadım.

ruudvan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    35 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Mert Ali Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben corsamda flex3403 vrg makinamla spot denemelerden sonra 105-205 ikilisini başarılı buldum ve devam ettim. e tabi arabadan arabaya değişir bu,peugeota virtus 473 polishing pedle tek vuruşta finish verirken,mercedeste spot deneme sonucu aynı efekti alamadım.
    biraz ögrenmişssin biraz daha denedin mi daha ıyı ogrenıceksın emın ol.ama 85 -82 yerıne 105-205 kullansa neyse deme hıcbırzaman .105le yapılamayan ısı 85 le yapan cıkar.
    https://www.instagram.com/maxshineturkiye/

No coffee!!!

Hareli köyün polisajcısı !!!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    abi heyecanlandım ondan ben memnun kaldığım için aklıma ilk onlar geliyor,her aracın ayrı bir vaka olduğunu unutuyorum zira...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    peki sizin tavsiye edebılcegınız yerler varmı bı pasta cılayada dunya kadar para vermek istemıyorum ısın acıkcası?

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)