Starda eski leyla ile mecnun ekibinin yeni dizisi basladi cok inceden inceden salliyolar harika olmus yine seyredilmeli
Starda eski leyla ile mecnun ekibinin yeni dizisi basladi cok inceden inceden salliyolar harika olmus yine seyredilmeli
C R M performance
işler güçler gibi başladı olaylar sadece başlangıç noktaları leyla ile mecnun temalı olmuş.
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Leyla ile Mecnunu izlememistim sanırım cok sey kaçırdım bu diziyi takil edeyim bari![]()
Hadi bakalım ömürlü olsun yeni dizimiz![]()
Beyaz Show ile aynı anda olması sıkıntı
güzel gene kafalar aynı gider gibi, şuna takıldım dizi bitti aç kaldık geyiği var birinde köşk diğerinde yat ne ararsan var
![]()
Bir Okumuş Cahile Birde Yaşayan Ölü'ye Ne Dersen De Anlatamazsın...
aga dizinin finali bombaymış. Böyle bir finali izletmeyen TRT'ye sinirim bin kat arttı :S
Dört tekerlekle uçar gider kelebek gibi
Otobanlarda açar renk renktir çiçek gibi
Güzel havada var mı onunla gezmek gibi
Ayağı yerden kesen güzellik otomobil
Trt manyak bi finali iç etmiş![]()
Pehh ne finalmiş be. Ayıp şu diziyi hiç ettiler ya. Senaryo tıkanmıştı artık sıkmaya başlamıştı ama heriflerle aramızda duygusal bağ oluşmuş![]()
bence finalin böle anlatılması daha bi güzel oldu , uygulama da nasıl olurdu bilemiyorum ama gene kötü bitirceklermiş![]()
kadro sağlam, senarist manyak
Leyla ile mecnunu aratmıyacaktır eminim,
bu arada finalde bizi bitirecekmiş, iyi ki olmamış dedim![]()
bence böyle bir final normalde yokdu zaten bilinçli bu dizide böyle bir final sundular.. dizi devam etse eski rutininde bence devam ederdi..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
leyla ile mecnun u askerlik nedeniyle 80. bölümünde falan kalmıştım , sonra geldim izliyim tekrar falan diye de eski kafası cidden yoktu , 80 den önce de az çok baymaya başlamıştı bence böle değişiklik iyi gelecek bunlara![]()
Kaliteli iş yapan adamı ne olursan ol durduramazsın...
Dört tekerlekle uçar gider kelebek gibi
Otobanlarda açar renk renktir çiçek gibi
Güzel havada var mı onunla gezmek gibi
Ayağı yerden kesen güzellik otomobil
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)