daha fotoları yok ilanın aracı bilen duyan varmi varmi böyle bi araç ?
Connecting site...
daha fotoları yok ilanın aracı bilen duyan varmi varmi böyle bi araç ?
Connecting site...
Ön tekerleklere uyumlu dönen arka tekerleklere sahiptir ne demek
prelude deki sey mi kastedmis![]()
T r u t h i n e n g i n e e r i n g
sanki fake ilan gibi
•06 E 6577 - MAT BRAVO • / •06 ZOF 96 - CORSA GSİ • / •06 ZUZ 87 - 1.6 İES • / •06 JR 124 - F7R • / • 35 CSE 57 - İNTEGRA • / • 42 CNE 94 - VW Polo • / •34 ZR 3191 - Seat Cordoba •
Ön tekerleklere uyumlu dönen arka tekerleklere sahiptir ve bu teknoloji sadece günümüzdeki Porsche 911 modellerinde mevcuttur.
bu özellik acaba iz genişliği falanmı
•06 E 6577 - MAT BRAVO • / •06 ZOF 96 - CORSA GSİ • / •06 ZUZ 87 - 1.6 İES • / •06 JR 124 - F7R • / • 35 CSE 57 - İNTEGRA • / • 42 CNE 94 - VW Polo • / •34 ZR 3191 - Seat Cordoba •
2 gundur arastırıyorum aracı yok öyle bı araç zannetmıyorum oldugunu
OMERCHİP
135
├┼┼╕
246R
------CRM PERFORMANCE----
2-3 ay kadar önce başka bir forumdan arkadaşı vasıtasıyla görüşmüştük ilan sahibiyle aracın değişensiz ve komple boyalı olduğunu söylemişti fiyatada 24.000 demişti.
3 4 gün önce karşıkaya da görmüştüm bi tane plaka felan yoktu temiz duruyodu omudur değilmidir bilemicem![]()
![]()
Araç var arkadaslar ama sadece sag çamurluk değişeni var Dedî sahibi komple fln boyalı demedi bişey hem 60 bin km deki bir araç neden komple boyalı olsun
OMERCHİP
135
├┼┼╕
246R
------CRM PERFORMANCE----
1984 de turbo doğan ile uğraşırken MS ve AEM in kapısında beklerdik. Beyin yapsın da arabamıza takalım diye.
İnternetin hızıda varla yok arası bir şeydi. Yoksa internet yok muydu???
Boyle bi arabam olucak fotosuz ilan acicam
Ne bileyim ama bi acaip geldi bana.ins dogrudur
İnstagram:
guven_arabacioglu
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)