Bir tane arabada Belçika'da alalım dedim![]()
1997 Corsa Swing 1.4 8V 60ps
159k km
Hidrolik direksiyon
Isıtmalı elektrikli ayna
Sunroof başlıca özellikleri.
Camlar manuel
Kazasız belasız muayenesi olan bir araba.
![]()
Bir tane arabada Belçika'da alalım dedim![]()
1997 Corsa Swing 1.4 8V 60ps
159k km
Hidrolik direksiyon
Isıtmalı elektrikli ayna
Sunroof başlıca özellikleri.
Camlar manuel
Kazasız belasız muayenesi olan bir araba.
![]()
maşallah eren abi , ne kadara aldın sorması ayıp
anladım bi güle güle kullanırsın inşallah geri döneceegın zaman satacak mısın yoksa hurdayamı verıcen
Hayırlı olsun Asker kankacım çarşı pazar gezmelik , Çok pahalıymış![]()
Sağol kardeşim. Satarım. Satamazsam burada bir asts.'a vekalet vereceğim. Benim adıma satacak. Hurda en kötü senaryo. Hurdası 200€ ediyor ki oda işime gelir. Rent a car gibi düşünülebilir aradaki zarar...
Çarşı pazarın ötesini yapacağım kankaİlk ısınma turları Belçika içinde.. Sonra ver elini Paris Amsterdam vs
Sorma kıydık parayaGerçi evraksız, muayenesiz arabalarda var daha ucuza
![]()
benzin fiyatları nasıl abi orada
Shape yani Nato üyesi askerlere yakıt vergisiz...
100lt 95 oktan=73€
100lt 98 oktan= 83€ (emin değilim tam)
100lt diesel=87€
Yakıtlar kredi kartı şeklinde 100 lt olarak satılıyor. Burda pompacı yok. Kartını okutup pompanı seçip kendi yakıtını kendin pompalıyorsun...
Dışarıda benzin 1.32-1.51€ arasında geziniyor. Dizelde 1.71€ civarlarında. Gezinme ülkenin neresinde olduğuna bağlı..
Adam askerde bile arabayla bearabayi satyom kanka burda olsaydin sana 10 numara oldugun icin sana 10 a vericektim
![]()
anladım abi başını ağrıttım kusura bakma teşekkür ederim
maşallah abi kazasız belasız. kaymak gibi belçika yollarında yokmuydu o paralara birazda hacimli bişey yav?![]()
Ex Automobile Service Advisor - New Truck Service Area Manager
Belçika yolları kaymak değilEn azından yarısı değil. Bende o yarı taraftayım malesef
Araba seçenekleri çok ancak çok para bağlamak istemedim açıkçası. Yoksa 2500€ zır stock 2001 106 gti 1700€ 2000 mk2 saxo vts var burada
Dahada hacimli dersen bmw 3 serisi e36 alırsın 3000€ en babası. Fakat araba piyasası çok farklı burası ile Tr. e36 satmak deveye hendek atlatmaya benziyor burada...
ahahha anlaşılan ordada almanın sadece vw audi opeli tutuluyo geri kalan kitlede muhtemel fransız peco sitroendirbmw mercedes zor satılır
eğer böyleyse aynışmıy bosnayla
![]()
- K -
________
Dr.Ecu
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)