Hayırlı olsun güle güle kullan![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
güncelllllllll
hayırlısı olsun. Bence gayet şık.
kazasız belasız güzel bi araç...
teşekkür ederim arkadaşlar inş daha güzel olucak yeni yeni başladık bu arada plakamda orda yanlış34 eys 56 dogrusu yeni degişti herkeze saygılar.
hayırlı olsun selim kazasız belasızseni 407 aldın die duymuştum ama yanlış bilgi gelmiş sanırım
Fedakarlık yoksa zaferde yoktur.
abi odam saxodan başka araba kullanamıuyor 407almasıda saçmalıktı zaten neyse onun için bu araç güzel oldu kazasız belasız kullansın
slm nbr kanka görüşemiyoruz aldınız vcu mu kayboldunuz ortalıktanzaten hakanada kırgınım ama neyse boşver burası yeri degil kanka walla dedigin gibi duramadım ya aile yim ama aile arabası bana göre degil
vcu dan sora kafayı yedim arabalar bana kamyon gibi geldi araştırdım hemen bu canavarı aldım maşallah vcu yu aratmıyo çok şükür görüşelim kanka bi ara olmuyo böle
![]()
hayırlı olsun tekrardan gule gule kullan kardeşim..hakanla bende görüşemiyorum ikimizinde işleri oldukça yoğun , kısmetse bu akşam buluşup rakı time yapıcaz , sitemlerini iletirim..
![]()
Hakanla konuştuk 407 aldı selim dedi şaşırdım saxodan in 407 bin iş değil..pazar gunu körfez pistindeyiz gelirseniz memnun olurum
![]()
Fedakarlık yoksa zaferde yoktur.
tamam kardeşim inş görüşürüz hakana ilet sitemlerimi mutlaka![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)