Arkadaşlar pazartesi gunu cekımler için Parkormandaydık.Sunumunu Burcu Çetinkaya'nın yaptığı Otomobil Sevdası programına konuk olduk.![]()
Program Cumartesi gunu saat 15:15 de kanal 24'de
![]()
Arkadaşlar pazartesi gunu cekımler için Parkormandaydık.Sunumunu Burcu Çetinkaya'nın yaptığı Otomobil Sevdası programına konuk olduk.![]()
Program Cumartesi gunu saat 15:15 de kanal 24'de
![]()
Pazar 6.30 da da tekrarı![]()
Cumartesi unutmassam izlerim inş (bizim arabayı bile izlemeyi unuttum)Güzel program benim aracımda çıkmıştı.
Tekrarı bol bol war. 15:15 sonra gecesi 24.00 da olması lazım pazar sabah erkenden falanbol tekrarlı
Güzel güzel masallah tekrardan
Bunca cefaya strese sıkıntıya karsılık şimdi sefa surme zamanı bencee fazlasıyla hakedilmiş bi sefa bence
izlices inşallah![]()
Hayırlısı olsun, her hafta bir tanıdık cıkmaya basladı, güzel keyifli oluyor izlemesi![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
sağolun arkadaşlar...Ardacım sanada ozel tesekkur ettım ama yayınlamıcaklarını bıldığım için dıle getırmedım![]()
Yakışır Türko'ya![]()
Fuardan çıktığı ilk gün konuk edilmeliydi geç bile kalındı neyse ünlü olma yolunda 1. adım geldi siftah burcu çetinkaya'dan bereket allah'tan...![]()
çok güzel tebrikler. aracınıda gördüm daha fazlasını hak ediyor..bide bu çekim yapılan mekan neresi ?
"Hiçbir ülke yoktur ki, kendi içerisinde bizim kadar hain yetiştirebilsin.."
resimleri incelerken dikkatimden kaçmış, saol![]()
"Hiçbir ülke yoktur ki, kendi içerisinde bizim kadar hain yetiştirebilsin.."
emeklerin karşılığı gibi birşey...nazar değmesin maşallah...
çok güzel bir haber tebrikler izlerim demeyi isterdim ama kesin unuturum benim alışkanlığım bu
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)