User Tag List

2 sonuçtan 1 ile 2 arası

Konu: Amfi hakkında yardım

mertrs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Question Amfi hakkında yardım

Dün pioneer 310 s4 ( 1400 w / 400 rms ) subwoofer aldım. Şimdi amfiye sıra geldi ama aklıma takılan bir kaç soru var

Araç megane sport tourer ve orjinal teypte kullanılcak. Araçta ( 3d sound by arkamys ) ses sistemi olarak satılmıştı. Bu sistemin özellikleri hakkında çok bilgim yok ama 4 adet hoparlör ve 4 adet tweeter mevcut ve ses kaliteside orjinal araç hoparlörlerine göre ciddi derecede iyi

1) ' 3d sound by arkamys ' hakkında çok bilgim yok ama orjinal hoparlörleri değişmesem sadece amfi ve subwoofer'ı bağlasam memnun kalırmıyım ?

2) orjinal hoparlörlere amfi bağlasam ses kalitesinde güzelleşme olur mu? Yoksa hiç gerek yok mu

3) pioneer 310 s4 ( 1400w / 400 rms ) subwooferdan tam güç almak için sıfır 300 tl civarında hangi amfi'yi tavsiye edersiniz

Ses sistemi pek bilgim olmayan bir konu, Yardımlarınız için şimdiden çok tesekkürler

mertrs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kenwood KAC-M846 Oto Anfi | Bimeks - Teknolojinin Kalbi Burada Atıyor

2 x 180W Rms (4 Ohm) Mono Bridged bağlantıda 400 rms'lık subwooferdan iyi verim alırmıyım daha doğrusu bağlantı sonrası gerçek verilere ulaşıyor mu 360 rms olarak besler mi bu amfi

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)