![]() |
|
|
#20 |
|
ben geceyı pek beyenmedım kımseyle denemedime ama resımler cok hoş oLmuıs teşekkür ederim canım kardeşlerim
![]() __________________________________ ata herkez biner önemli olan yetiştirmek... tafa makınnen maMi makinen ziYa MAKİNENRAFİ makinen 4 olduk
|
|
|
|
|
|
|
#21 |
|
Otomobil: jdmek20 haram beygir & new kangooR & mercedesEclasse & Old Busa & new hayabusa
|
Dün gece RYH ile 240 a kadar bastık kısa bir özetliyeyim ugur da zaten daha dogrusunu anlatabilir ben önde oldugum için boyları tam söliyemiyebilirim
2 de basıyoruz ben 7200 dd de oluyorum ugur büyük ihtimal 6000 dd dedir 180 e kadar ben acılıyorum 2 yada 3 boy ondan sonra ben 5 e alınca RYH bana yaklaşıyır ben 6 ya takarken tampon tampona oluyoruz 240 a geldigimizde RYH nin burnu benim tam arka çamurlugumdaydı zaten aracım üstlerde bitiyor diye cogu kez sölemiştim headersın azizligine ugruyorum üstlerde videolara acıklama getirmek lazım yoksa deneyen arkadaşlar böle bitmedi derler diye açıkadım Hilmi __________________________________ |
|
|
|
|
|
#22 |
|
turbo araba ile kendısıne guvenen atmosferık arkadaşlarım kardeşlerim..haftaya carşamba gecesi herkeş arabasını hazır etsın carşbma gecesi gelsın güzel topLanma yapalım tam anLamıyLa netleşsin güzel huzurLu bi gece yapaLım..
__________________________________ ata herkez biner önemli olan yetiştirmek... tafa makınnen maMi makinen ziYa MAKİNENRAFİ makinen 4 olduk
|
|
|
|
|
|
|
#23 | |
|
Alıntı:
__________________________________ ata herkez biner önemli olan yetiştirmek... tafa makınnen maMi makinen ziYa MAKİNENRAFİ makinen 4 olduk
|
||
|
|
|
|
|
#24 | |
![]()
Otomobil: TTS
|
Alıntı:
genel olrak uzundur arabamı kimseyle denemiyordum nasıl gittiğini gormuş oldum o açıdan çok yararlı bir gece oldu benim için ![]() |
|
|
|
|
|
|
#25 |
![]()
Otomobil: i-vtec...
|
sulu sen bırak bu ısler ne denedıler ne vıdeon var
![]() |
|
|
|
|
|
#26 |
|
ne biliyim kanka ya vaLLa anlamadım inan..
|
|
|
|
|
|
|
#27 |
|
Otomobil: jdmek20 haram beygir & new kangooR & mercedesEclasse & Old Busa & new hayabusa
|
sulu cok hızlısın kanka videolarda görünmüyorsun yavaşlatarak izle
![]() ![]() ![]() __________________________________ |
|
|
|
|
|
#28 | |
![]()
Otomobil: White ClioRs
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#29 |
![]()
Otomobil: VTEC'LER
|
Şu rüzgar tüneline girme olayı biraz haksızlık gibime geliyor.
|
|
|
|
|
|
#30 |
|
bitane şöle tek sıkımLık olsa yeterdi ya..
|
|
|
|
|
|
|
#31 |
|
|
sana ozel vıdeolar hazırlıcam kanka. merak etme sen. onumzdekı hafta yapalım ama artık bıraz ara verelım dıyorum..
__________________________________ |
|
|
|
|
|
#32 |
|
|
o işin profesyoneli olan arkadaşlarımız mevcut
__________________________________ |
|
|
|
|
|
#33 |
![]()
|
RYH - EP - KB - NCM
http://videos.streetfire.net/video/R...0-9acd003a4afc bu video da benim(RYH) olayla uzaktan yakından ilgim yok seyretmek için önden basmıştım ben ![]() |
|
|
|
|
|
#34 | |
![]()
Otomobil: type r
|
Alıntı:
![]() __________________________________
|
|
|
|
|
|
|
#35 |
![]()
Otomobil: e34 540i v8
|
![]() ahahaha kareye bak sut sısesı gıbı durmuslar ahmetın yanında |
|
|
|
|
|
#36 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#37 |
![]() |
RYH gerçekten ii yürümüş maşallah hepsine
![]() Son Düzenleyen by_hayali; 10-07-2008 15:47. |
|
|
|
|
|
#38 |
![]()
Otomobil: citroen c4
|
Maşallah hepsine..Gerçekten çok güzel görüntüler..
![]() Yanlız araç içi cam olmamasının nedeni herkesin tek olmasımı..Eğer öyleyse 1-2 tane ufak arkadaş edinin kendinize.. Öyle daha sağlıklı bi video olur ![]() __________________________________ ...
|
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
|
|