Arkadaşlar 2012 bir c180 alacağız fakat aracın piyasada bi 1.6 motorlusu birde 1.8 leri var....
- leri ve + ları nelerdir yardımcılı olursanız sevinirim
not:Bakılan iki araçta son makyajlı amg kasalar arada 5-6 bin tl kadar fark var.
Arkadaşlar 2012 bir c180 alacağız fakat aracın piyasada bi 1.6 motorlusu birde 1.8 leri var....
- leri ve + ları nelerdir yardımcılı olursanız sevinirim
not:Bakılan iki araçta son makyajlı amg kasalar arada 5-6 bin tl kadar fark var.
Tikkat Laz
1.6 1.8 arasındaki yakıt farkını bilmiyorum ama 1.6 olanı şehir içi 10lt şehir dışı 8lt civarı yakıyor. Performans / Yakıt oranını değerlendirirsen 1.8 in daha uygun bir seçim olacağını düşünüyorum.
Kesinlikle 1.8alın hem şanzıman hem yakıt olarak çok iyi
1.600cc'nin ortalama yakıtı 11-12 fakat 1.800cc'nin ortalama verileri 9 litrelerde dolaşıyor. Çok bi fark yok gerçi ama genede büyük hacimli ve 7g şanzıman tercih edilmeli derim ben. İki motor tipinide kullandım psikolojik olarakmıdır bilinmez 1.800cc'nin motor sesi ve torku daha da hissedilir![]()
.
motor sesi içeri çok alıyormuş 1.6'da yakıt farkı var bakalım hayırlısı tşk ederim yorumlar için
Tikkat Laz
Bende Bmw E90-92 ile Mercedes C serisi arasında kaldım , o yüzden baya araştırdım , Mercedesin 1.8 Motoru herkesce öneriliyor nedenleri arasında da daha az yaktığı söyleniyor fakat o kadar fazla bir yakıt farkının olacağı beklenmemeli yaklaşık 1-1.5 lt arası değişeceği maksimum değer..1.8 in bir diğer yanı da motor sesinin daha kuvvetli olması hacimden dolayı özellikle üst devirlerde daha yırtıcı bir sesi olduğu söyleniyor..Bunun haricinde bi farkları yok , birde 1.6 larda Eco start var ışıklarda kendi stop ediyor uzun süreli beklemelerde.Ayrıca son çıkan 1.6 larda 7-Gtronic..
1.8-1.6 ikilemi arasında çok gittim geldim tam 1.8 diyodum , bi bakıyorum sıfır 1.6 2013 AMG 110 bin tl'ye düşmüş ee 1.8 2011 e 90-95 vermektense sıfırı daha mantıklı geliyordu.
Son olarakda şunu söyliyim bu devirde 10-11 lt yakan araç öğrenci halimle benim aklıma yatmadı açıkcası birde hem yaşıma uygun olmadığını hemde daha eğlenceli bir araç aradığım için , Mercedesin sıfır fiyatından azıcık fazla olan 2011 E90 M Sportta karar kıldım
Benzin olarak sıkıntı yoksa Mercedes çok kaliteli bir araç , özellikleri vs çok başka , tavsiye ederim kesinlikle he birde 2014 yeni kasası geliyor onun için illa W204 olacaksa en günceli yani 2013 model olmasın öneririm nacizane..
aynen dedıgın gıbı manuel ve clc ile karıstırmısım..
Kaynak:Mercedes-Benz C-Class - Wikipedia, the free encyclopedia
kardesim akıl vermek gibi olmasın ama rakam biraz daha cıkabilirseniz cla serilerine bi bakın
Dilinin İddiasını Yüreğin İspatlamıyorsa Sükût Et..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)