Liste henuz guncellenmedi ama su anda parktaki en hizli BMW. Atmosferik ve 3 pedalli, kisaca herif isi.
27 Ekim Pazar gunku son seanstan birkac tur...
Edit: LINK ---> BMW E46 ///M3 2.26.211 @istanbulpark by:Seyran Erel - YouTube
Liste henuz guncellenmedi ama su anda parktaki en hizli BMW. Atmosferik ve 3 pedalli, kisaca herif isi.
27 Ekim Pazar gunku son seanstan birkac tur...
Edit: LINK ---> BMW E46 ///M3 2.26.211 @istanbulpark by:Seyran Erel - YouTube
Abi eline koluna saglik massallah kazasiz belasiz sure cok iyi ins daha iyileride gelicektir birde videonun linki koyarsan daha iyi olur
Mükemmel bir sürüş.
Tüm klasmanlar içerisinde takdiri en fazla hak eden şu ana dek. Stoktu yanlış hatırlamıyorsam.
Düz yol hızlanması bugün 2 litre Hondalar ile kıyaslanılan bir aracın 5.5 km lik pistteki başarısının imzası.
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Kardesim tebriklerrr ve sana cok yakisti bu sure...
Korfezede ciksaydin sali gunu,miss gibi olurdu.
Eline ve ayagina saglik. 3 pedal Bmw King!
maşallah çok iyi prodrive![]()
Dr.Ecu AntaLya
Çok güzel pilotaj...bileğinize sağlık...
m3'ü çok rahat kullanmışsınız...
Seat Leon 1.6 TDI DSG 185 hp...
Instagram: jb_tdifr
Çok güzel seyran abi umarım çok daha sürelere imza atarsın.
Bu arada sürüşün için söylenecek birşey varsa tek ile kelime Mükemmel.
Bilgi Ve Akıl Konuşur;Cehâlet İse Bağırır.
Tesekkur ederim kardesim. Edit yapip orjinal mesaja link ekledim. Bi daha vereyim.
BMW E46 ///M3 2.26.211 @istanbulpark by:Seyran Erel - YouTube
Tesekkur ederim. Motor olarak ZIR STOK arac. Kagit hava filtresi, katlar, son susturucuya kadar herseyi ile tamamen fabrikasyon.
Kardesim, cok tesekkur ederim. Bu kadar beklemiyordum o gun aslinda. Sen de sahit oldun sasirmama.
Forza ITALIA, Murat! Sana da tebrikler. Tesekkurler. Korfez, next time insallah!
Tesekkur ederim kardesim.
Tesekkurler arkadaslar.
Kardesim, guzel yorumlarin icin tesekkur ederim. Senin videonu da izlemek istedim ama olmadi. Biraz biseyler ogrenmek isterdim yaris cizginden filan.9 kere maasallah sana ve arabana! Gidisi ile goruntusu cok paralelmis. Bunlarin yaninda senin de o Recaro koltukta olman olayi bitirmis. Sana da buyuk tebrikler!! Efsane bir sure cikarmissin!
![]()
Tesekkur ederim kardesim. Borked derken?
Tesekkurler.
Tesekkurler. Tabii ki.
Araba motor/sanziman/debriyaj/diff olarak 100% stok. OEM Mahle kagit hava filtresi, stok headerlar, stok katlar, stok ara boru ve resonatorler ve stock son susturucu. Stok yazilim.
Yuruyen olarak komple M3 CSL disk/kaliper, M3 CSL (8.5/9.5) 19" jantlar, Bilstein B6 sari amortisorler (yaylar stok), arkada 265/35 P Zero Trofeo, onde de 245/35 Trofeo R lastikler var.
Pilotajın gerçekten çok güzel abicim. Aracın stock olmasına rağmen süre çok iyi. Bu süreyi dahada geliştireceğine inanıyorum başarılar![]()
2:34 seviyelerinden 2:26'lara inmişsiniz, tebrikler. 2:34 yapan araçta da bilstein b6 amorsitör ve trofeolar var mıydı ? trofeolardan memnun musunuz ?
Garaj : G29 Z4 30i / E92 335i / E46 Compact M3 CSL / Alfa Romeo GT 3.2 / MX-5 ND 1.5 / A4 45 TFSI / G01 X3
Anılar : Alfa 156 / E34 535i / Fiat Uno / S55 AMG / Scirocco / Xsara VTS Ph1 Lynx S/C
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)