User Tag List

Sayfa 1/10 123 ... SonSon
176 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: AH YANDIM PERFORMANCENIN MÜTHİŞ ESNAFLIĞIi

fzs106 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

AH YANDIM PERFORMANCENIN MÜTHİŞ ESNAFLIĞIi

RED 106 GTİ AHM PERFORMANS TARAFINDAN MÜTHİŞ SERÜVENİ

Bir küsür yıl önce başladığimiz red106 yı hızlandırma çalışmalarımıza bir kaç arkadaşın iknasıyla AHM PERFORMANCEDE yaptırma kararı aldık.

İlk aşamada düşüncemiz ince kısa polişh yazılımdı fiyatta anlaşıldı araç teslim edildi
    bir kaç gün sonra kapak söküldü ahm tarafından polişhin yapıldığı fakat kapagın değişmesi gerektiği haberi aldık gidip kapağa baktıgımızda 2 ile 3 silindirin tam ortasında büyük bir kaynak vardı (bu kaynağı hiç işten anlamayan bir çırağa yada kör bir arkadaşa gösterin orda kaynak oldugunu görür)
    bir düşünün ustasın araç yüklüyosun bu aracı hızlandırmak için söktün araca polişh yapıcaksın kapagı söküyosun söktükten sonra hiç yüzeyine bakmadınmı kör olsa o kaynağı görür .
    sözde pize polişhin yaptıktan sonra kaynağı gördüğünü bu kapagın değişmesi gerektigini söyledi bu kaynağını görmedınmı dedıgımızde ben yüzeyine bakmadım yüzeyi kirli ve kurumluydu dedi fakat kapagın her yeri pırıl pırıldı .
    yeni kapak alınması lazım dedi tamam dedik 1000 tl oldugunu söyledi onada tamam dedik (şuan red106 itb montajı için magiçte kapak söküldü ve kapagın limit çizgisinde taşlandığı daha önce 2 ci gözün supap yerinin patladığı yerinin kaynak görüp tamir olan bir kapak taktığını gördük )
    2 gün önce kapak söküldü kapağı magiçten aldık akşamında ahmet ustanın yanına gittik ve kapağı gösterdik kapağı yere koydum kapağın yüzeyinde ne gördüğünü söylemsini istedim .
    ahmetin yorumu =bu araç motor kırmış
    hayır araç motor kırmadı dedik kapagın durumunu söyle dedik
    ahmet kapağa iyi dedi ve kapagın limiti altında taşladıgını supap yerlerinin patladıgını tamir gördüğünü söyledim bu kapak sıfır ben bu kapağı 3 defa daha taşlarım dedi .
    bu kapağı alırken bize kapağın 0 yakın oldugunu sadece bir kere taşlandıgını söyledi
    dün ise kapağı aldıgı zaman eyik oldugunu daha önce taşlı oldugunu kapagın böyle olması gerektiğini söyledi
    peki kapak böyle olması gerektiyse neden en kalın contayı koydun dedıgımızde cevap bulamadı. araç teslim alınalı 2000 km olmadı şimdi yeni kapak alınıcak burdaki işçiliginden dolayı ahmete teşekkür ediyoruz
    bu enson olan olay !!!

ınce kısa polısh yazılım için başladıgımızda aracı bitirmesi 1 ay sürdü aracı dynoya cıkaması kaldı bunun parasınıda işin işlk basında 500 tl dynoyla birlikte yazılım parasını verdik peşin arac tam 4 yada 5 hafta civarı dükkanının karşısındakı otoparkta pislik icinde bekledi bize bahanesi dyno dolu cok sıra var yanındakı arkadaslarımızdan ögrendıgımız kadarı ıle ahm nın parasının olmadıgı yazılımı ondan yaptıramadıgını söyledıler gene gıttık yazılım parasını karttan cekelım genel sana verdıgımız 500 tl yı genel hesaptan düseriz dedik kendı yaptırıcagını söyledı nıhayet yazılım yapıldıgını söyledı fakat dynoya cıkmadıgını cok dolu oldugunu söyledı ( mekanın adını vermıcem sonradan ögrendıgımız ahm nın dyno ıcın hıc aramadıgı yazılım ıcın gıttıgı gunde dynonun bos oldugunu ve yazılımıda 100 150 tl lık standar 8200 yazılım attıgını ögrendık bız bu ücret ıcın 500 tl verdık

ahm nın dedıgıne göre arac yazılımdan cıktıktan sonra test sırasında yag pompasının pislik toplaması sonucu yatak sarmış krank kollar degişcek ve motor komple rektefıyeye gıdıcek
    onada tamam dedik motor söküldü
    madem dedık motor ıncek pıst egzantırık yapalım fıyatta anlastık motor rektefıyeye gıtttı geldı ama bız hıcbır parcanın eskısını goremedık eskı parcaları gormek ıstedıgımızde üzerimize 3 tane söket atmıstı hıc unutmam
    motor rektefıyeden geldı 2 haftaya yakın toplanmadı öyle yerde durdu sonucunda pıstonlar gıydırıldı sanzuman takıldı motor yerde durmakta aracı mekanık ıtecek takarsak daha ıyı olucagını soyledı onada artı fıyat yazdı oky dedık motor yerde arac askıda 2 hafta tornacıdan mekanık ıtecek gelmesını bejkledık 2.haftanın sonunda ıtecekler geldı ama emme yada egzos tam hatırlamıorum bırını yanlıs geldıgını yenıden tornacıya gonderdıgını soyledı 2 haftada oyle gectı 3. haftanın sonlarında motor toplandı ve arac calıstı 4 haftadan fazla mekanık ıtecek ıcın bekleyen red106 toplandı aracı gecen sene ıst lun kilit trafıguınde beylıkduzune kendı getırdı ve bıze teslım ederken frenler patlamıs radyatorede kalın bı vıda atmıs su kacırıo nolcak dedım bu vıdayı sokun daha kalın atın kacırmaz dedı ve o karda evıne bıraktı ahm ustamızı
    aracı 100 km den az kullandıktan sonra ıtecekler cok sıddetlı bır sekılde vurmaya basladı ve aracı ahm ye gerı goturduk iteceklerden bi kac tanesı bozuk degısmesı gerektıgını soyledı fakat bıze aracı teslım ederken aracta mekanık ıtecek oldugunu soylemıstı sesımızı cıkarmadık aracı yaptı bız radyator aldık ahm ye verdık montajını yaptı ( sonradan o radyatoru ben aldım aracınıza taktım sızden para almadım dıcek ahm usta ) arac partner kulagı takmasını ıstedık kırılmasın dıe bu asamada onuda taktı sozde ama eskı kulagı taktı onuda 3 defa kırıldı 1 ay ıcınde ordanda tesekkur borcluyuz

red106 yenıden bıttı teslım aldık
    motor rodajına oyle boyle basladık aracın fren arka dıngıl dıreksıyon kutusu eksıklerı vardı rodaj bıtımıne yakın ahm ye aracı verdık eksıklerı yapması ıcın
    4 fren merkezı 4 dısk 4 balata dıreks kutusu tamırı dıngıl tamırne 2000 bın kusur lıra yazdı ve
    4 merkeze 500 tl yazıldı 2 gun once sılındır kapagını gostermeye gıttıgımızde arka merkezlerın degısmedıgı soyledım daha once ben kendım degıstırdım dıyen ahm bıraz sonra ben degıstırmedı dıngılle bırlıkte tornacıya gonderdım o degısırdı dıcektı
    dun dıreksıyon kutusunuda yaptırdıgını soylede anahtar bıle deymemısti
    2 gün once konustugumuzda 4 dıskın degıstıgını soyledı yenıden arka dıskler degımemıstı fakat
    sonradan cıkan parcaları ıstedıgımızde hepsını hurdaya attıgını soyledı
    ahm ye gore bu işlerin hepsı yapıldı fakat red106 ya hıcbır sey yapılmadıgı alelan ortadadır
    arac suan magıc te itb montajı ıcın kapak söküldü ve kapagın bıtık oldugu ortaya cıktı bız bu kapaga 1000 tl para verdık
    kapakla bırlıkte krank kollarıda yazmıstı 1000 tl lık kapak bıtık cıktıgına gore kırangın ve kollatrın degısıp degısmedıgını siz düşünün ben inanmıyorum
    araca bı ara c2 headers takalım dedık anlastıgımız kısı ıle fıyatı duyunce ne olduysa adamla konustuktan sonra ahm fıyat ıkıye katlandı ve bız vazgectı
    ıtb baglayalım dedık o zaman um 106 da olan ıtb yı alalım dedık ve sahıbı ıle anlastık fıyatta sonra kendısı vazgectı draglara cıkıcagını ıtb yı sonra verıcegını soyledı tmm dedık draglarada cıkmadı ıtb yı sok takalım red106 ya dedık um nın sahıbı ıtb yı satmaktan vazgectı meger ıtb ahmet ustanınmıs ıtb yı bızım alıcagımız duymus umden söküp almıs biz almıyalım kapak sökülmesın kapagın bıtık oldugu ortaya cıkar dıe heralde
    red106 ya gecen sene ahm de sözde yapılan işlemlerin masrafının ödemesını yaptık en son işlemden 600 tl kaldı onuda vermedık ki böyle bısey cıkıcagını bılıoduk
    arac suan magıc te bu yaptımız masrafların hepsını yenıden 2. ye yapıcaz bız ahm performace den ne para talep ettık nede baska bısey sadece red106 ya yaptıgı işcilik ve kendısının esnaflıgı ortada

cıkan parcaları ıstedıgımız zaman ahmet ustanın cevabı
    20130901_154229.mp4 - YouTube

sözde dingil tamırı arac teslım alınalı 2000 bın km olamadı

20130901_133451.mp4 - YouTube

Red106 - YouTube

kimseyi afiş etmek istemiyoruz kımseyı kırmak ıstemıyoruz fakat bu araca ahm performancede 10 bın kusur lıra harcadım ve arac ortada aynı masrafı gene yapıyorum
    ben bu camıaya yenı gırdım ama son 1 senede cok yol kat ettım cok kişilerle tanıstım ama ahmet usta gıbısını gormedım sunuda soylemek ısterım bu sıkıtıları ahm performancede yasayan sadece ben degılım cok yasaya kısıler var fakat herkes sessız kalıyor ben bunuda anlamıs degılım

SAYFANIN ADMİNLERİNDEN YÖNETİCİLERİNDEN İSTEGİM KONUMUZ SİLİNMESİN MADURİYETİMİZ HERKES TARAFINDAN BİLİNSİN RİCA EDİYORUZ
    MagicPerformance
    red 106 GTİ Onur Aslan

Ne kingler gördük güle güle öldük...

TechTurkey ef186 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    146 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Techturkey ilan panosumudur ? Burdan tanışmadınız burdan ticaret yapmadınız neden burdan şikayet ediyorsunuz ?

Aracı yaptırırken bize sorudnuzda bizmi götürün güvenin dedik ?

Face üzerindeki yazışmaları okudum Techturkey üzerinde konu açmakla tehtitler falan haklıyken haksız olursunuz .

Ne olayı nede olayın taraflarını tanırım neden techturkey bu durumda kalıyor biri açıklayabilirmi ?

Yaşadığınız sıkıntıların çözümünüde nette değil gibip kendiniz çözün bu platformun bu şekilde kullanılması hiç yakışık almıyor ...
    Intercity Istanbul Park
    Caterham Türkiye
    OMP Türkiye
    Pist Günleri
    Intercity Endurance Cup
    Intercity Clio Cup
    Intercity Megane Cup
    Intercity Caterham Cup

sde30 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ef186 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Techturkey ilan panosumudur ? Burdan tanışmadınız burdan ticaret yapmadınız neden burdan şikayet ediyorsunuz ?

Face üzerindeki yazışmaları okudum Techturkey üzerinde konu açmakla tehtitler falan haklıyken haksız olursunuz .

Ne olayı nede olayın taraflarını tanırım neden techturkey bu durumda kalıyor biri açıklayabilirmi ?

Yaşadığınız sıkıntıların çözümünüde nette değil gibip kendiniz çözün bu platformun bu şekilde kullanılması hiç yakışık almıyor ...
    Amaç burdan sorunu çözmek değil anladığım kadarıyla ki zaten araç başka yerde yeniden yapılıyormuş

Sanırım arkadaş benim başım yandı sizde dikkatli olun manasında yazmış yazıyı
    Ne Mutlu Türk'üm Diyene....

percussionali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ya onur geçicen bu işleri daha düne kadar Suat abi yi bokluyodun
    benim sarı yı geçmek için araba götürdün suki bunu sat daha düzgün bir araba al dedi
    gittin daha leş bi araba aldın onu götürdün onuda yapmadı sonra arkasından atıp tutuyodun sızlanıyodun kime yaptırıcam diye
    ahm ye rica minnet araba nı aldırdım kalkmış burada kafana göre yazıp çiziyosun
    ahm yi bokluyosun şimdi sıra macig e mi geldi onlarla kötü olduğunda onlarıda boklarsın
    o bisey değil de ben senin gibi bir adam için kefil oldum ya ben ona yanarım adama karşı mahcup oldum kusura bakma ahm...

o paslı torsiyon vidalarını kendim yardım ettim adam sana kaç kere demiş gel torsiyoncuya götürelim olmamış gösterelim demiş kendin gelmemişin kaçkere madem bukadar dertliydin gideydinya adamın yanına

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

özür dılerım bizim kimseyi tehdıt etmek gibi bir amacımız yok sadece mılletın bu kadar övdügü kişini bizi nasıl soydugunu herkesın bılmesını ıstedım
    bu yasadıklarımızı yasayan sadece bız degılı yasayan bıkac kısı daha var ama onlar nedense seslerını cıkarmamakta
    MagicPerformance
    red 106 GTİ Onur Aslan

Post Thanks / Like
    Mentioned
    146 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı sde30 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Amaç burdan sorunu çözmek değil anladığım kadarıyla ki zaten araç başka yerde yeniden yapılıyormuş

Sanırım arkadaş benim başım yandı sizde dikkatli olun manasında yazmış yazıyı
    iyide facebook üzerinden konuyu açıcaz görücek falan gibi tehtitler için var olmadı bu site ...

Biz burda ne güzin ablayız nede mahkeme içeriğini bilmeyiz mevzuyu bilmeyiz neden bizim üzerimizden bir olaya dahil olalım.

Hukuksal tarafına bakarsak kimle sorun yaşadılarsa o bizi mahkemeye verse gene git ifade ver olucak başımıza geldi daha önce de ....

Belki arkadaş haklı belki haksız mevzu bu değil burada konu açınca millete giydirince ne oluyor yani ?
    Intercity Istanbul Park
    Caterham Türkiye
    OMP Türkiye
    Pist Günleri
    Intercity Endurance Cup
    Intercity Clio Cup
    Intercity Megane Cup
    Intercity Caterham Cup

MeRtCaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    81 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Baştan sona okudum
    gerçekten cok buyuk problemler yaşamıssın.

Ama bir araç yaparken biraz bilgili olmak gerekiyor
    Parça secımını ustaya degıl kendın seçsen daha ıyı olurdu diye dusunuyorum..

mesela ornek mekanık iticiler ustaya degıl kendındır getırseydın kafan da soru ısaretı kalmazdı.

gecmıs olsun umarım en kısa surece problemlerı cozersın

chiefkadir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ahm Ahmet cevap yazana kadar kimse boş beleş yorum yapmasa ne iyi olur..(Sözüm bundan sonra gelecek gaz verici mesajlara)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    iyide facebook üzerinden konuyu açıcaz görücek falan gibi tehtitler için var olmadı bu site ...

Biz burda ne güzin ablayız nede mahkeme içeriğini bilmeyiz mevzuyu bilmeyiz neden bizim üzerimizden bir olaya dahil olalım.

Hukuksal tarafına bakarsak kimle sorun yaşadılarsa o bizi mahkemeye verse gene git ifade ver olucak başımıza geldi daha önce de ....

Belki arkadaş haklı belki haksız mevzu bu değil burada konu açınca millete giydirince ne oluyor yani ?
    ben sadece ben yandım baskaları yanmasın burda nasıl kısıler memnunuyetını yazabılıosa sıkayetınıde yazan kısıler cıkıyor kımseyı tehdık edıcek kısıler degılız sadece ınsanları kandıran bu kısılerı herkes bılsın
    MagicPerformance
    red 106 GTİ Onur Aslan

Post Thanks / Like
    Mentioned
    146 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı fzs106 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    özür dılerım bizim kimseyi tehdıt etmek gibi bir amacımız yok sadece mılletın bu kadar övdügü kişini bizi nasıl soydugunu herkesın bılmesını ıstedım
    bu yasadıklarımızı yasayan sadece bız degılı yasayan bıkac kısı daha var ama onlar nedense seslerını cıkarmamakta
    Özür dilenecek bir durum yok bizim açımızdan yukarıda yazdığın ''soymak '' kelimesi senin açından suç . Adam gider dava eder senden fititl fitil çıkartır.
    Arada biz ifade veren işi gücü bırakan adam oluruz gene herzamanki gibi ...

Burda bunları yazmak yerine kapısına dayanım konuşmayı yada avukata gidip mahkemeye vermeyi düşündünüzmü Bu forum güzin abla forumu değilki ...
    Intercity Istanbul Park
    Caterham Türkiye
    OMP Türkiye
    Pist Günleri
    Intercity Endurance Cup
    Intercity Clio Cup
    Intercity Megane Cup
    Intercity Caterham Cup

EREN34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    41 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Sanırım otomobil modifiye işlerini "hakkı" ile yapan ve yaptıranların tek ortak noktası olarak görüldüğünden.

"Biz yandık. Başkası yanmasın" düşüncesi eşliğinde meydana gelen olayın en etkili duyurulma yeri bu forum.

Belkide forumda sohbet bölümü gibi sırf bu gibi konular için bölüm açmak gerekir. Kim bilir?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    146 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben sadece ben yandım baskaları yanmasın burda nasıl kısıler memnunuyetını yazabılıosa sıkayetınıde yazan kısıler cıkıyor kımseyı tehdık edıcek kısıler degılız sadece ınsanları kandıran bu kısılerı herkes bılsın
    Böle bişey yok . Biz sanayideki X usataya yada Y ustaya soyguncu diyen kimseye izin vermeyiz . Bu forumdan aldığın bir mal vardır uye ile sorununuzu çözmeye çalışırız ama ötesinde burda kimseye hakaret ettirmeyiz . Sorunun sp-oyulmak mı? bu bir suç . Ozaman mahkemeye verin neden techturkey ??
    Intercity Istanbul Park
    Caterham Türkiye
    OMP Türkiye
    Pist Günleri
    Intercity Endurance Cup
    Intercity Clio Cup
    Intercity Megane Cup
    Intercity Caterham Cup

Post Thanks / Like
    Mentioned
    146 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı EREN34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sanırım otomobil modifiye işlerini "hakkı" ile yapan ve yaptıranların tek ortak noktası olarak görüldüğünden.

"Biz yandık. Başkası yanmasın" düşüncesi eşliğinde meydana gelen olayın en etkili duyurulma yeri bu forum.

Belkide forumda sohbet bölümü gibi sırf bu gibi konular için bölüm açmak gerekir. Kim bilir?
    Eren kardeşim öle bir bölüm açsak haftada 3 gün gayrettepede ifade veririz bu işler öle göründüğü kadar basit olmuyor neyazıkki ...
    Intercity Istanbul Park
    Caterham Türkiye
    OMP Türkiye
    Pist Günleri
    Intercity Endurance Cup
    Intercity Clio Cup
    Intercity Megane Cup
    Intercity Caterham Cup

iynn-RS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    itb takmak icin neden kapak aciliyor?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    41 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eren kardeşim öle bir bölüm açsak haftada 3 gün gayrettepede ifade veririz bu işler öle göründüğü kadar basit olmuyor neyazıkki ...
    Aslında haklısın. Birde yazılıp çizilenlerin sorumluluğu var ki bu gibi durumlarda yazan çizenden önce sizin kapınıza dayanırlar. Bu yönden size hak vermemek elde değil. Diğer yandanda bu gibi olaylardan haberdar olmak isteyebiliyor insan (en azından ben)

Bilemedim. Kolay gelsin sizlere..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı percussionali Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ya onur geçicen bu işleri daha düne kadar Suat abi yi bokluyodun
    benim sarı yı geçmek için araba götürdün suki bunu sat daha düzgün bir araba al dedi
    gittin daha leş bi araba aldın onu götürdün onuda yapmadı sonra arkasından atıp tutuyodun sızlanıyodun kime yaptırıcam diye
    ahm ye rica minnet araba nı aldırdım kalkmış burada kafana göre yazıp çiziyosun
    ahm yi bokluyosun şimdi sıra macig e mi geldi onlarla kötü olduğunda onlarıda boklarsın
    o bisey değil de ben senin gibi bir adam için kefil oldum ya ben ona yanarım adama karşı mahcup oldum kusura bakma ahm...

o paslı torsiyon vidalarını kendim yardım ettim adam sana kaç kere demiş gel torsiyoncuya götürelim olmamış gösterelim demiş kendin gelmemişin kaçkere madem bukadar dertliydin gideydinya adamın yanına

alı ben bu ısı ılk basladıgımda 07 plakalı aracımla sukı kapagı soktu bıze adamlık ettı ve aracın masrafı cok cıkar sızı uzer dedı bunu satın bende yardımcı olucak guzel bı arac alın cok daha ucuza hızlı bı arac yapıcam sıze dedı ve 07 plakalıo aracımı sattım ve 06 fzs 10 u alım o donem crm cok asırı doluydu ben aracı aldıgımda suat abı 2 3 ay sonraya gun verdı benım aldıgıma racıda debıryajı bıtmek uzerydı ve mc de senınle konustuk benı kandıranda sen oldun ahm ye gel ahmet halleder dıe senın sozlerıne ınandık sen herseyı gordun herseye sahıtsın saten ahmetı koruma burda en yakın sahıt sensın ben hıbır zaman crm suat ne kotuledım nede bısey soylede hatta erdal herkese onerır kendı dukkanından cekıcı ıle bayrampasaya crm ye eskı 106 sını gondermıstır hepsınden haberım vardır
    su donemde ahmetın demesıne gore bızı sız o dukkana ıstememıssınız ama bızı o dukkana getırende sen oldun bunuda anlamıs degılım
    MagicPerformance
    red 106 GTİ Onur Aslan

CeMBa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Soygun falan diyip nasıl suç atarsın sen onur hayırdır ?
    Kaç para harcadında mırın kırın yapıyosun sen.araba yürütmeyi öğren sen önce.gidip çöplükten araba getirdin kimse yapmadı arabanı AHM ye 50 kişi yapma onların arabasını dedi AHM yaptı sonunda kötü oldu bide lekelemeye çalışıyosun adamı nankörlük etmiceksin hiç bi zaman ALLAH çarpar !
    paradan yana sıkıntı yok diye laf konuşuyodun milletin içinde arabana malzeme alamadın yattı kaç ay otoparkta bunuda biliyo herkes.Gerçi meyve veren ağacı taşlarlar diye bi atasözü var bunuda hatırlatırım...

Kimin ne olduğunu herkes biliyo,tribüne oynamayı bırak araba yürütmeye çalış sen...
    AHM Performance

Sorunlu Şoför

Post Thanks / Like
    Mentioned
    41 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı iynn-RS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    itb takmak icin neden kapak aciliyor?
    Aynı soru benimde aklımdan geçti. Kendi kendime şu cevabı verdim.

106 kapakların emme kısmı f4r f7r ye göre terste. Düzgün flanş kesimi için sökmek gerekebilir. Nihayetinde kapak portları oeme göre geniş olduğundan oem emmeye göre flanş olmaz. Çalışma alanı o iş için biraz dar

percussionali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    alı ben bu ısı ılk basladıgımda 07 plakalı aracımla sukı kapagı soktu bıze adamlık ettı ve aracın masrafı cok cıkar sızı uzer dedı bunu satın bende yardımcı olucak guzel bı arac alın cok daha ucuza hızlı bı arac yapıcam sıze dedı ve 07 plakalıo aracımı sattım ve 06 fzs 10 u alım o donem crm cok asırı doluydu ben aracı aldıgımda suat abı 2 3 ay sonraya gun verdı benım aldıgıma racıda debıryajı bıtmek uzerydı ve mc de senınle konustuk benı kandıranda sen oldun ahm ye gel ahmet halleder dıe senın sozlerıne ınandık sen herseyı gordun herseye sahıtsın saten ahmetı koruma burda en yakın sahıt sensın ben hıbır zaman crm suat ne kotuledım nede bısey soylede hatta erdal herkese onerır kendı dukkanından cekıcı ıle bayrampasaya crm ye eskı 106 sını gondermıstır hepsınden haberım vardır
    su donemde ahmetın demesıne gore bızı sız o dukkana ıstememıssınız ama bızı o dukkana getırende sen oldun bunuda anlamıs degılım
    ahmt konuştuduğumda adam almam dedi aracınıda yapmam dedi nazımızı geçirdik aracını soktuk garaja kalkmış adama burada hırsız muamelesi yapıyosun şuan aklımdakileri yazmıyorum ahmet birazdan cvp verir snaa sonra ben gerekeni yazıcam herkez içi...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)