sadece izle
Maçı bi cafede izliyordum. Sabri böle bişey yapınca bi tane manyak izleyen önündeki boş sandalyeyi koca LCD'ye fırlatcaktı az dahamekan sahibi döverek attı dışarı adamı
![]()
![]()
İnsanları, yalan söylediklerini anlayacak kadar tanımak istemiyorum.
bu adamı neden hala takımda tutuyorlar anlamış değilim bunun üstüne ne adamlar gitti bu kazma hala oynuyor bunu düğünde bile oynatmıcan
cafede maç izlerken bi abimin yorumu allahtan ayağı yamuk bi futbolcu![]()
Gercekten takimin fenomen oyuncusu, yine yapacagini yapmis.![]()
In vtec we trust.
"Birilerininde Anitkabir'i beklemesi lazim." Behzat Ç.
"Dude I almost had you." RIP Paul Walker.
Mapped by Dr. Ecu
Rebuilt by Hizli Rektifiye
Powered by Sistem Honda
neyse gelişme var en azından kaleye atmamış![]()
•06 E 6577 - MAT BRAVO • / •06 ZOF 96 - CORSA GSİ • / •06 ZUZ 87 - 1.6 İES • / •06 JR 124 - F7R • / • 35 CSE 57 - İNTEGRA • / • 42 CNE 94 - VW Polo • / •34 ZR 3191 - Seat Cordoba •
Adam neydi ne oldu be.
Sabri'nin Topu Defanstan Alıp Attığı Aşırtma Gol - YouTube
sabri pampiş ada sahillerinde kumda maç yapıyor sanki heheheh![]()
Dr.Ecu AntaLya
Reis'e laf yok
Biz onu öyle kabul ettık öyle seviyoruz![]()
Adam da haklı gol atmak ıcın ugrasıyorum kendı kalesı,rakıp kale olup olmaması sorun değil![]()
Sabri, Selcuk Sahin ve benzerlerinin 3 buyuklerde oynayabilmesi gercekten Turk futboluna ihanettir. Istedigi kadar 3'lu cektirsin , eksisozlukte biri yazmis madem 3lu cektiriyor tribunde amigoluk yapsin Ultraslanin ortasinda otursun diye gercektende 3lu cektiriyor hirtlik yapip Volkanin ensesine tokat saplaticak diye takimda durucaksa hic durmasin...
Mancini az biraz futboldan anliyorsa ki Fatih Terim gibi ahbap cavus iliskisi yapicagini zannetmiyorum Sabrinin biletini keserler , Riera gibi gecen sene butun sezon sol bek oynamis adamin kadro disinda sen Sabriden , Danyden medet umup sol bek yapmayi deniyorsun..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)