forumda illaki kullanan arkdasımız cok war sizce baslıgımdaki belirttiğim hangisi daha verimli ve tecrih edilebilir
forumda illaki kullanan arkdasımız cok war sizce baslıgımdaki belirttiğim hangisi daha verimli ve tecrih edilebilir
Ya kelebekler hayatı görünce intahar ediyorsa???
Abi burdan yazsan da bizde bilgilensek güzel olur.![]()
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
Switchable Map özelliği aşağı yukarı Her ECU'da mevcut. Yay jant lastik gibi hangi beyin daha iyi diye sormak zor. Beyini almak isteyen sen beyinden yada özelliklerinden anlamıyorsan beyini kullanan ve sana yorum yapıcak kullanıcıda ayarını kendisi yapmıyorsa sana aradaki farkları anlatması zor. Ayarı iyi yapıldıktan sonra tekrar Tuner'e uğratmayan her beyin iyidir. Ekstra özellikler para demektir. Bence beyin seçimi yapıcaksan Tuner'ine yada güvendiğin bir Tuner'e sor.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
ewet suayp gerek kendı gerekse sizlerinde tanıdıgı bir cok tunere danısıyorum fikir alıp beyinle ilgili az cok tecrubelerini öğrenerek bilinçli hareket etmek için özen gösteriyorum konuyu acma sebebım tunerler ile birlikde kullanıcıların da artı veya eksı yönde fikirlerini öğrenebilmek içindir...
Ya kelebekler hayatı görünce intahar ediyorsa???
Bunu yazılımını yapıcak kişiye sorman gerekir.
O ne öneriyorsa onu al
Eğer yazılımını yapıcak kişi en iyi AEM biliyorsa, sen kimsenin duymadığı 20.000 TL değerinde bir beyin de alsan arabana, o ayarını rahat ve verimli yapamicak olduktan sonra paranı çöpe atmış olursun.
Tuner ın ikisini de rahat programlayabiliecekse en iyisi ona sormak çünkü beyini sen kullanmicaksın, o kullanıcak sen sadece arabana takıcaksın ve ona teslim ediceksin. Hiçbir beyin durduğu yerde hp vermicek.
İki beyinde işini görücektir diye düşünüyorum ama unutmamak lazım ki AEM EMS 4 ü birçok arabaya bağlayabilirsin. İlerde satman da rahat olur, yarın başka bi 4 silindir alırsan ona bağlama şansın da olur
BATIKAN
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)