arkadaslar drag ve roll da denedıgımız zaman sonuc ne olur???
iesde bi sorun yoksa alır ki aldıda denemiştik bi ara
dün gece denedık 2.vitesde kısa da quik yarım boy kadar ama uzunda ies tabikide bu arada araclar qıck duz boru filitre son susturucu honda ıse stock
kısa uzun derken mesafemi hızmı
Mesafe kısa ise biraz kafa çıkartır quick ama biraz ilerde ies geçecek tecrübe ile sabittir. Corollalardada aynı sonuç oldu bizde.
1.6tdi.
Ecutech.
uzun donem gti'ın yanında gunluk 106 quick vardı, alt devirlerde sanırım 3ün ortalarına kadar kafa cıkartıyo ama sonra hızlanma bianda bitiyodu bende
kalkısta civic bayaa iyiydi, ama sonra gti in 14 lerini f1 lerle ve gti in amortisorlerini takınca civic tum sahil boyunca yetişemiyodu![]()
drag olarak hafıfılık denenmış bişi aracım ouıkle aynı motordu ben 1.6larla 2nın sonun kadar yuruyordum ama cc farkından dolayı bırakında gecsın ıes![]()
www.honda-tech.com
'' Menfaatlerinin esiri olanlar, Şereflerini hiçe sayarlar ''
1.4 ies yok yanlız is var?
bide hondalarda roll 50 ile yapıldığı zaman çok verimli olmuyor 3400 devir civarı olduğu için 2. vites 50 km hızda, biras toparlanması sürüyor. o arada quick kafa çıkarıp 100 e kdr önde olabilir.ama 100 den sonra ies baya alır gider.
ama ies le 70 den roll yapılırsa quick kafa bile çıkaramaz.kaldı ki sizin denemenizde quickde düz boru filtre egsoz varmış...
quick in ben hiç şansı yok. 1.4is lerle bile geride kalıyor.
.CeM. Nickli Üyeden Alıntı
ben vectra ile 1.4 xr 4kapı denemiştim sadece filitre vardı onda,,,ben tamamen standart,,,2 drag 2 roll yaprık hepsinde geçtim,,,rolligler 2 vites 3000 civarıydı,,,draglarda 130-140km ye kadardı,,,,1.6 ies in çok sağlam fark atması lazım
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)