sonunda yay taktimayak ustu bir kac fotograf cekelim dedik . araclar kirli cekimler dandik
![]()
sonunda yay taktimayak ustu bir kac fotograf cekelim dedik . araclar kirli cekimler dandik
![]()
Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!
tesekkur ederim yanniz o ctr deilcakma k20 var ustunde
![]()
Mustafa açık sölemek gerekirse ben pek fark anlamadımBi eski halini bi yeni halini anlayabileceğimiz birkaç foto koyabilirmisin.
Yenisi var zatende sadece eski bi foto eklemen yeterli olabilir anlayabilmemiz için![]()
güzel olmuş maşallah ...
ön tarafada şöyle bi lip al
![]()
cheap & fast = not reliable
reliable & cheap = not fast
fast & reliable = not cheap
ben arabada bı basıklık goremedım şahsen ama gule gule kullan yay ne taktın cm?
www.honda-tech.com
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
maşallah. lip bencede çok şık olur.
.CeM. Nickli Üyeden Alıntı
yeteri kadar dusmus, td04u unutursan gelme...
Experience is what you get when you don't get what you want.
arac dusmemis diyen arkadaslar ; yere zebil gibi basmanin bir manasi yok yol tutus icin . onler 2 arkalar 1.5 inch dustu ha suan tam dusmemistir eminim . cnk hic bir yay direk taktiginizda aninda tam inmesi gereken seviyeye inmez . zaman alir alismasi gerekir . ilk aldigim zamanki bir fotoyu ekliyorum boyutunada ellemedim daha net alasilsin diye camurluk ve lastik arasindaki fark . yaylarin markasi tanabe gf210 04 model sti serisi icin .
![]()
hayırlı olsun kanka cok şık duruyor ikisi de![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)