User Tag List

15 sonuçtan 1 ile 15 arası

Konu: sound magus dk1800 nasıldır

mertrs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

sound magus dk1800 nasıldır

Sound magus dk1800 mono amfi kullanan var mı? 480 tl'ye değer mi yoksa başka önerebileceğiniz amfi var mı?

1Ohm Load 1800W
    2Ohm Load 1000W
    4Ohm Load 650W

suan pioneer 310 s4'te kullanılcak ama ileriye dönük güçlü bir bass almayı düşündüğüm için bu amfiyi düşündüm, sizce mantıklı mı o fiyata

şimdiden teşekkür ederim yardımınız için

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    ben marka olan ürünlere bakmanı tavsiye ederim.. ama illa bu tip fason çin üretimi bir şey alıcaksan muratın çok övdüğü forwell var bak derim..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı darkmoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben marka olan ürünlere bakmanı tavsiye ederim.. ama illa bu tip fason çin üretimi bir şey alıcaksan muratın çok övdüğü forwell var bak derim..
    marka olarak önerebileceğin bir model var mı abi fiyatı çok çıkmicak sekilde

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    sıradan markalar önericem o yüzden yazmadım ilk mesajda ikinci elde bakarsan jbl audioson jlaudio, alpine,pionner,dd,helix,audiobahn v.b

sıfır alıcaksanda bu ürünlerede gücün yetmesse forwell,xetec,maqustic bunlara bak derim..

xetec ile maqustic zaten bilinen iyi markalarda forwellide murat çok övüyor beğeniyor ondan yazdım o beğeniyorsa iyidir yoksa benim kullanmışlığım bir bilgim yok..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Oznsrl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    32 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    erenin arabada var olum işte ama o kadar para vermeye değmez bence çünkü o kadar ses açık dinliyemezsin onda bide sm bass var 38 lik arabada duramıosun bende koydum zamanında 400 rms mono anfi 38lik jbl şimdi anfi en kısıkta bide 30 cm lik bi bass koydum yetior fazla bile

JBL GTO3501 BASS KONTROLLÜ MONO ANFİ KARGOSUZ !! GittiGidiyor'da 91629273

şöyle bişey al kafan rahat olsun uzaktan bass kontrolüde var miss

serdaruma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sound magus 1ohm düştüğünde sıkıntı yaratabiliyor.
    Ucuz yollunun en iyi mono anfisi Xetec 1500.1 dir hem dediği değerleri verir hemde pamuk bord yapısı vardır, zor ısınır.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Elensi59 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    erenin arabada var olum işte ama o kadar para vermeye değmez bence çünkü o kadar ses açık dinliyemezsin onda bide sm bass var 38 lik arabada duramıosun bende koydum zamanında 400 rms mono anfi 38lik jbl şimdi anfi en kısıkta bide 30 cm lik bi bass koydum yetior fazla bile

JBL GTO3501 BASS KONTROLLÜ MONO ANFİ KARGOSUZ !! GittiGidiyor'da 91629273

şöyle bişey al kafan rahat olsun uzaktan bass kontrolüde var miss
    bu amfiyi bende gördümde yaza doğru l5/l7 düşünüyorum çok düşük kalmaz mı bu senin 38'lik jbl zaten 1 km uzaktan fark ettiriyordu

sıradan markalar önericem o yüzden yazmadım ilk mesajda ikinci elde bakarsan jbl audioson jlaudio, alpine,pionner,dd,helix,audiobahn v.b

sıfır alıcaksanda bu ürünlerede gücün yetmesse forwell,xetec,maqustic bunlara bak derim..

xetec ile maqustic zaten bilinen iyi markalarda forwellide murat çok övüyor beğeniyor ondan yazdım o beğeniyorsa iyidir yoksa benim kullanmışlığım bir bilgim yok..

Alıntı serdaruma Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sound magus 1ohm düştüğünde sıkıntı yaratabiliyor.
    Ucuz yollunun en iyi mono anfisi Xetec 1500.1 dir hem dediği değerleri verir hemde pamuk bord yapısı vardır, zor ısınır.

Xetec 1500.1'ide 400 e bulmuştum, ikisi arasında kalmıştım bende zaten o zaman dk 1800 ve xetec 1500.1 arasında xetec al diyorsunuz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    32 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mertrs Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu amfiyi bende gördümde yaza doğru l5/l7 düşünüyorum çok düşük kalmaz mı bu senin 38'lik jbl zaten 1 km uzaktan fark ettiriyordu
    ne 5 i ne 7 si bi zaman sonra sıkılıcan büyütmek yerine küçültmeye gidicen onu diorum ben ama illa alcam diyosan dediğn anfi iyi erenin arabadan hatırlıyorum hatta stop lambasının içi kırılmıştı hatırlarsın belki ahaha

http://www.sahibinden.com/ilan/yedek...39751613/detay

benim anfinin 4 kanal olan modelinden. hem uzaktan bass kontorü var hem hoparlör girişi var teybe hiç bi aparat takmadan ses çıkışından anfiye giriyosun

4 100 rms demiş 2 sini köprüyle bass a bağlasan kalan 2 kanallada önlere mid takımı koyarsın canavar gibi olur iyi düşün

hem o kadar ağır bass koyup hem orjinal sistemle müzik dinliyebilceğini sanma en azından bnde öyle yaptım 4 tane kaliteli hoparlör alman lazım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    xetec iyidir kendini ispatlamış bir marka.. tam değerlerini oda vermez ama çokda düşük değil çok az bir fark var..

1500.1 de neyle besliyceksin bu kadar iddalı bir şey alıyorsun..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ne 5 i ne 7 si bi zaman sonra sıkılıcan büyütmek yerine küçültmeye gidicen onu diorum ben ama illa alcam diyosan dediğn anfi iyi erenin arabadan hatırlıyorum hatta stop lambasının içi kırılmıştı hatırlarsın belki ahaha

Connecting site...

benim anfinin 4 kanal olan modelinden. hem uzaktan bass kontorü var hem hoparlör girişi var teybe hiç bi aparat takmadan ses çıkışından anfiye giriyosun

4 100 rms demiş 2 sini köprüyle bass a bağlasan kalan 2 kanallada önlere mid takımı koyarsın canavar gibi olur iyi düşün

hem o kadar ağır bass koyup hem orjinal sistemle müzik dinliyebilceğini sanma en azından bnde öyle yaptım 4 tane kaliteli hoparlör alman lazım
    eren dediğin meg 3 olan mı buda bükçeyi aşıyor biraz hoparlör olarakta 2 takım focal istedim ama bükçeyi aşırı aştı şu hertzlerden alıcam büyük ihtimal 12 taksit

HERTZ ESK 130.5 2 Yollu Hoparlör Hoparlör

xetec iyidir kendini ispatlamış bir marka.. tam değerlerini oda vermez ama çokda düşük değil çok az bir fark var..

1500.1 de neyle besliyceksin bu kadar iddalı bir şey alıyorsun..
    abi şuanlık pioneer 310 s4 var ( 4 ohm - 400 rms ) ama ileriye dönük büyütmek isterim diye almışken mono amfiyi kuvvetli bir şey alıyım bir daha amfi masrafı çıkmasın diye düşünüyorum da yanlış mı düşünüyorum acaba

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    yok niye yanlış olsun mantıklı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    32 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu ilanını attığın hertz mid takımı değil mi. mid takımıysa bunu anfiyle besmelen gerekicek sen hal mono anfi fantazisi yapıosun bunu teyple beslersen hiç bi işe yaramaz

http://urun.gittigidiyor.com/otomobi...kargo-93334546

iş yapar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yok niye yanlış olsun mantıklı
    o zaman sound magustan vazgeçip, xetec'te karar verdik abi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu ilanını attığın hertz mid takımı değil mi. mid takımıysa bunu anfiyle besmelen gerekicek sen hal mono anfi fantazisi yapıosun bunu teyple beslersen hiç bi işe yaramaz
    bir tanede kenwood sterio amfi var elimde haftasonu bir kaç yeri aradım jbl için hepside garanti vermiyoruz diyor resmen çakma diyor jbl'den soğuttular biraz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    hayırlı olsun ama murtaş garantisi kesin olsun.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)