Monster Q47P170SM01 17.3" modeli Notebook almak üzereyim baya bi araştırdım baktım ettim herkes gayet memnun..özellikleri şu şekilde sıralayalım aşağıya
Intel® Core™ i7-4700MQ 4-Cores; 6MB L3; 2.40GHz > 3.40GHz; 47W; 22nm
Intel® HM87 Express Chipset
Intel Smart Response Teknolojisi desteği içerir.
3GB GDDR5 nVIDIA® GeForce® GTX770M 192-Bit DX11
17.3" Full HD ( 1920 x 1080 ) Mat LED Ekran
16GB (2x8GB) DDR3 1600MHz SODIMM
RAID 'siz Depolama
750GB Western Digital Scorpio Black 7200RPM
8x Super Multi DVD-RW / CD-RW Combo Sürücü
Türkçe Klavye ( TR ) Işıklı
İşletim Sistemi Linux (Türkçe) + Windows 8 Sürücü DVD 'si
2-in-1; 802.11b/g/n WLAN and Bluetooth™ v4.0 Module; Half Mini-Card PCIe Adapter
2.0 MP Kamera
Parmak İzi Okuyucusu
Internal Bluetooth™ v4.0
Bu şekilde bi makina buda linki
Monster Notebook
Tercih etmemin sebebi üzerindeki donanıma kıyasla diğer markalara göre baya hesaplı bugün bu donanımda bi samsung asus dedik mi fiyat 5liradan başlıyor bu ise 4300tl..artı olarak başka marka aldığımızda bundan 3 4sene sonra performansı bizi kesmediğinde upgrade yapamıyoruz mecbur makinayı yenilememiz lazım ama monster da işlemci ekran kartı ram bi ton parçayı değiştirebiliyor/artırabiliyoruz kısaca masaüstü pc almış gibiyiz aslında tak takıştır seçeneğin bol
Şimdi sormak istediğim bu modeli kullanan var mı memnun mu son çıkan oyunlardan max settings de fps değeri verebilecek olan var mı ve daha önemlisi Monster'ın sitesinde ödeme şekline baktıgımızda sadece tek bi kart ile ödeme yapabiliyoruz oda ben de yok..bu sadece internet sitesinde mi böyle gözüküyo yani mağzasına gidildiğinde daha fazla kart seçeneğimiz olur mu yoksa bunu bonus kart ile satan başka yerler var mı?