iyi forumlar..ankaralıyım fakat izmirde okuyorum.. yaş 24 bu arada 30 gözüküyor yanlış olmasın.
karadüzen beyaz alman. -ha birde chopped bike var custom onuda ekledim sonradan unutmuşuz
aracım ilk göz ağrım 89 3.24 D. iyi veya kötü tüm yorumlar için teşekkür ediyorum şimdiden. gelelim uzatmadan hikayesine -ha birde chopped bike var custom onuda ekledim sonradan unutmuşuz
ilk aracımı alma girişimlerimde hic aklımda yokken ***** sitede gördüm kalbimi çaldı, kapora alındı satılmıştı ama kredi çıkmadı derken bize düştü yorgun almanankaradan aldık bastık izmir e geldik.
1 yıldır kullanıyorum aldığımda komple orjinaldi hic kazası yok bende o yönde ilerliyorum biraz paslarımız mevcutbende olduğu sürece güvenlik açısından sadece orjinal jant lastği değiştirdim.şimdilik birşey yapamıyorum araçla ilgili yağını suyunu değiştirip geziyoruz..maddi imkanlar yüzünden.eğer fırsat bulursam
komple orjinal ön tampon
arka tampon çıtaları
m1 direksiyon yapma düşüncesindeyim.
fotoğraflarda sadece filtre kullandım nostalji olsun diye kendi amatör çekimlerim. inş. beğenirsiniz..
tek bir sıkıntım ve bu aileden ricam izmir de beni yönlendirebileceğiniz bu araçların dilinden gerçekten anlayan bir usta (dürüst ve eski dizel lerden anlayan ) lazım.özelden veya yorumlarda bu konuda yardımcı olacaklara şimdiden teşekkür ediyorum..
aldık ve ankarada evin önüne getirdik
izmir e geldik kapı önünde yıkandık
buda chopped bike ankarada duruyor sadece semtte tur atmak için keyifli birşey oldu oda dumanlı49cc evraksız
teşekkürler iyi forumlar