User Tag List

17 sonuçtan 1 ile 17 arası

Konu: Yakın zamanlarda AE101'e coil takan var mı?

burakk. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Yakın zamanlarda AE101'e coil takan var mı?

Merhabalar abilerim,kardeşlerim artık paramı denkleştirdim oem coil yaptırıcam araca sadece önü basmak benim için fazlasıyla yetiyor. Resimde görüldüğü gibi arkada 15 lastik var bide tüpün azizliğiyle araba iyice arkaya yattı bu sorun canımı sıkmaya başladı tıpkı eski magiruslar gibi oldu Özetle AE101'ci abilerim coillerinizi nerede yaptırdınız? Ne kadar bütçe ayırdınız? Nelere dikkat etmem gerekiyor Bunları öğrenmem yetiyor sanırım.
    Dipnot: Araç günde 20 km yapmakta ve ***** annem kullanıyor hız limitide taş çatlasın 80-90 km/h. orjinal amortisörlerle devam etmeyi planlıyorum. Eksileri nelerdir bu şartlarda?
    Çeyrek Mühendis

ae101 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    el yapımı yaptırma...cok kotu alacaksan ya spor yay tak yada orjınal coıl al...
    45 ZK 098 - USDM AE101 - Sold
    35 MMR 57 - Auris - Just Begining

Burak E. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    custom coiller 300 lira gibi fiyatı var ama bence degmez 5 lik bi yayla daha guzel olur yada marka coil almanız daha iyi olur.
    Alıntı s2k Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bas bas platin meme yapmış olabilir, bizim mahmut abinin başına gelmişti bi yarım saat 1-2-3 kesicide gittik düzeldi.
    Alıntı Berkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tatmin olan arkadaslar olarak elele tutuşup titreyerek boşalalım

resatgurcuoglu61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Coil Yaptırma Derim Seke Seke Mahfolursunuz Bide Saglıklı Değil Spor Yay Al Yada Press... O Kasa Hakkında Master Yapmış Arkadasım Var K-Sport Bora Beşyol Sanayi Sitesinde Küçükçekmecede Yardım Alabilirsin...
    Reşat GÜRCÜOĞLU... 61.5

esmerhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    coılover yaptırılmaz,coılover alınırr
    en kotusu eger bulabılıyosan sarı konı al

emre55 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı holisavra61 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Coil Yaptırma Derim Seke Seke Mahfolursunuz Bide Saglıklı Değil Spor Yay Al Yada Press... O Kasa Hakkında Master Yapmış Arkadasım Var K-Sport Bora Beşyol Sanayi Sitesinde Küçükçekmecede Yardım Alabilirsin...
    abi coil de seke seke mahvolursun demişsinde, bi civic bi bravaya coil yaptırduk custom olarak, brava dip de bile sekmiyor diyecek kadar az sekiyordu, hondada çamurluk arasına parmak belki girer belki girmez ama hiç sekmiyor, custom coili savunmuyorum yanlış anlama abi, ama kendimde yaptırıcam çünkü kendi aracıma marka coil yok

resatgurcuoglu61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı emre55 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abi coil de seke seke mahvolursun demişsinde, bi civic bi bravaya coil yaptırduk custom olarak, brava dip de bile sekmiyor diyecek kadar az sekiyordu, hondada çamurluk arasına parmak belki girer belki girmez ama hiç sekmiyor, custom coili savunmuyorum yanlış anlama abi, ama kendimde yaptırıcam çünkü kendi aracıma marka coil yok
    Kullanfığı Yay Ve Amortisorn Miliyle Alakalı Bir Olay Sekip Sekmemesi Genelde Yay Olarak CoılSprıngın Kucuk Coıl Yaylarını Kullanıyolar Artı Olarak Amortısorun Milini Vs Kısaltyosun Ilerde Sorunlar Cıkıyor Yapmadımmı Hepsını Yaptım Tecrubeyle Konusuyorum Ama Guvenlı Bı Uygulama Degıl Acıkcası Tavsıye Etmem Press Yap Daha Iyı...
    Reşat GÜRCÜOĞLU... 61.5

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı emre55 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Butceni bilmiyorum fakat aracina gore coilover gormustum yurtdisindaki bi renault forumunda ama kesin cok tuzluydu ona eminim

emre55 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı atituti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Butceni bilmiyorum fakat aracina gore coilover gormustum yurtdisindaki bi renault forumunda ama kesin cok tuzluydu ona eminim
    yanlışın vardır, o dediğin coiller 16S versiyonu içindir r19 un. onlar 1.8 16V ve benim aracımla apayrı araçlar görüntü dışında

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı holisavra61 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kullanfığı Yay Ve Amortisorn Miliyle Alakalı Bir Olay Sekip Sekmemesi Genelde Yay Olarak CoılSprıngın Kucuk Coıl Yaylarını Kullanıyolar Artı Olarak Amortısorun Milini Vs Kısaltyosun Ilerde Sorunlar Cıkıyor Yapmadımmı Hepsını Yaptım Tecrubeyle Konusuyorum Ama Guvenlı Bı Uygulama Degıl Acıkcası Tavsıye Etmem Press Yap Daha Iyı...
    Yanlış anlama ama pres yayların el yapımı coilden farkı yok.

2 öneriyide tavsiye etmiyorum çünkü sağlıklı değil.

En iyisi 5 lik marka bir yay al kafan rahat etsin.illa sürüneceksin diye eziyet çekmenin anlamı yok.
    OEM+

sinanbaysal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı burakk. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhabalar abilerim,kardeşlerim artık paramı denkleştirdim oem coil yaptırıcam araca sadece önü basmak benim için fazlasıyla yetiyor. Resimde görüldüğü gibi arkada 15 lastik var bide tüpün azizliğiyle araba iyice arkaya yattı bu sorun canımı sıkmaya başladı tıpkı eski magiruslar gibi oldu Özetle AE101'ci abilerim coillerinizi nerede yaptırdınız? Ne kadar bütçe ayırdınız? Nelere dikkat etmem gerekiyor Bunları öğrenmem yetiyor sanırım.
    Dipnot: Araç günde 20 km yapmakta ve ***** annem kullanıyor hız limitide taş çatlasın 80-90 km/h. orjinal amortisörlerle devam etmeyi planlıyorum. Eksileri nelerdir bu şartlarda?
    Burak merhaba bence annenle kullanıyosanız sımdılık hıc gırme bu ıse. Ae101 lerın amortisolerlerı yumusak oldugu ıcın spor yayda eıbach hr farketmez araba sert oluyor. Costum coılıde gordugun ve gorucegın gbı cogu kısı onermıcek en ıyısı bıraz daha bekleyıp orjınal coıl alabılırsın

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ae101 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    el yapımı yaptırma...cok kotu alacaksan ya spor yay tak yada orjınal coıl al...
    abi yay takıncada kaldırmak problem oluyor ben diyorum hafta sonu basayım kafayı gezeyim pazar aksamı geri kaldırayım diye
    Çeyrek Mühendis

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı sinanbaysal Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Burak merhaba bence annenle kullanıyosanız sımdılık hıc gırme bu ıse. Ae101 lerın amortisolerlerı yumusak oldugu ıcın spor yayda eıbach hr farketmez araba sert oluyor. Costum coılıde gordugun ve gorucegın gbı cogu kısı onermıcek en ıyısı bıraz daha bekleyıp orjınal coıl alabılırsın
    abi en azından şu görüntü kaybolsa bi bakla falan presletip geniş yanak taksam öne çok farkeder mi sekme mevzusunda
    Çeyrek Mühendis

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    abi en azından şu görüntü kaybolsa bi bakla falan presletip geniş yanak taksam öne çok farkeder mi sekme mevzusunda
    Bence hıc yayla oynama presleme ısını bılemıyorum tecrubem yok fakat kesme olayını dersen takır tukur ses gelıyor zaten topu topu 4 bakla var 1 baklasını alınca yay yerıne oturmuyor basıma geldıgı ıcın soyluyorum. Ön amortısor tablasını 2-3 cm asaya aldır mili kısalttır mis gibi binersin.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bence hıc yayla oynama presleme ısını bılemıyorum tecrubem yok fakat kesme olayını dersen takır tukur ses gelıyor zaten topu topu 4 bakla var 1 baklasını alınca yay yerıne oturmuyor basıma geldıgı ıcın soyluyorum. Ön amortısor tablasını 2-3 cm asaya aldır mili kısalttır mis gibi binersin.
    tamam abi bu derdimi haftasonu sanayideki amcalara açıcam bakalım ne fiyat verirler bi jant lastik muhabbetim var onada bakmam lazım
    Çeyrek Mühendis

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tamam abi bu derdimi haftasonu sanayideki amcalara açıcam bakalım ne fiyat verirler bi jant lastik muhabbetim var onada bakmam lazım
    sanayıdekı her amca anlamaz bu ısden ısı bılen yere gotur nam gıbı benım bıldıgım. Bu dedıgım ıslem tornada yapılıyor zaten ve rısklı bır ıs herkez yapmaz korkar tablayı keserken spralı kacırıp amortısore ınerım dıye..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sanayıdekı her amca anlamaz bu ısden ısı bılen yere gotur nam gıbı benım bıldıgım. Bu dedıgım ıslem tornada yapılıyor zaten ve rısklı bır ıs herkez yapmaz korkar tablayı keserken spralı kacırıp amortısore ınerım dıye..
    Sakir usta galiba artik onu bulucaz bakalim insaalah problem yasamayiz 6 ofset jant koydum arkalar surttu 14 jant olmasina ragmen ama sanirim lastik ebatini abarttim 205 taktim
    Çeyrek Mühendis

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)