ATATÜRK'ün yurt kurtarıcı olduğunu, milletlerin en vefalısı olan TÜRK'ler asla unutmayacaklardır.
Noell Roger Gazetesi, Fransa
![]()
ATATÜRK'ün yurt kurtarıcı olduğunu, milletlerin en vefalısı olan TÜRK'ler asla unutmayacaklardır.
Noell Roger Gazetesi, Fransa
![]()
Ne yazikki...
Bazen Allah'tan, dirilse gelse diye dua ediyorum, o kadar yanlis kisilerin elindeki memleket.
T.C.'ler kaldirildi, onurlu askerler iceri atildi, andimiz kaldirildi, "Ne mutlu Turkum diyene"ler kaldirildi. Bizler izindeyiz ama, ya bizim basimizdakiler? Onlar kimin izindeler?
Suan bayragimizi otelin kapiya asiyorum ve bu gece Mustafa Kemal'i yurekten aniyorum.
In vtec we trust.
"Birilerininde Anitkabir'i beklemesi lazim." Behzat Ç.
"Dude I almost had you." RIP Paul Walker.
Mapped by Dr. Ecu
Rebuilt by Hizli Rektifiye
Powered by Sistem Honda
Olmasaydın, olmazdık.
Allahıma sonsuz kez şükrederimki, senin gibi bir ecdadın torunuyum.
Seni daima yaşatacak, unutturmaya ve silmeye çalışanlara hatırlatacağız. Ruhun şad, mekanın cennet olsun Ata'm. Amin.
Kurduğu Cumhuriyet'i,bize armağan ettiklerini,vatanı için kendi hayatını hiçe sayışını,Laik ve Demokratik duruşunu görmek istemeyenlere inat UNUTMADIK UNUTTURMAYACAĞIZ..
Özlemle Saygıyla Anıyoruz Atamızı..
If you don't follow through on your dreams, you might as well be a vegetable.
Burt MUNRO
Uploaded with ImageShack.us
Şükran ve saygı ile anıyoruz. Huzur içinde yat Atam.
Nur içinde yatAldığı nefesi sana borçlu olan yobaz ve vatan hainlerini er yada geç yerlerinden edicez inşallah..
bu duayı yalnız sen etmiyorsun be hocam.. ben sadece 10 saniye bile görmek için canımı verirdim..
bugün izmir Atasının suya yansıtılan hologramını görmek için bile bütün sahil şeridini doldurdu..
çok güzel dakikalar yaşadık tüylerimiz diken dikendi.
seni bu dünyada görebilecek kadar şanslı değilmişiz Atam inşallah cennette görürüm seni..
Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Ey Türkoğlu bu ihanetlerin tarihini sakın unutma!
16.11.2013
08.06.2014
Özlüyoruz...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)