Eski aracımdan kalma 2 litre petrol ofisi yeşil antifriz var. Bunu sulandırıp cam suyu yapsam problem olur mu sizce? Böyle kullanan var mı?kış yaklaşıyor cam suyuna boşa para vermeyelim
![]()
Eski aracımdan kalma 2 litre petrol ofisi yeşil antifriz var. Bunu sulandırıp cam suyu yapsam problem olur mu sizce? Böyle kullanan var mı?kış yaklaşıyor cam suyuna boşa para vermeyelim
![]()
para vermeyelim dediğiniz 3-5 lira bişey olması gerekiyor sonax konsantre cam suyunun zaten. riske girmeye gerek yok bence
Antifiriz camı yağlar. Mahvedersiniz camı.
koy koy hatta araba yıkarken koy bısı olmaz hatta beze sur camurlugun ustune sur 30 dk sonra gel bak araban ıldır ıldır yanıyor)
Haha iyi eğlenmişsiniz arkadaşlar
Sormamın sebebi şuydu ki, ben saf etilen glikol alıp , -60 derecelik cam suyu yapıyorum sabahları buzu hemen çözdüğü için.
PO antifrizde etilen glikolden oluşuyor. Onu kullanabilirmiyim diye sormuştum. Ama antifrizin içinde yağlayıcı katkı varmış, camı yağlandırıyor, daha kötüsü antikorozyon etkisi sağlayan katkı yüzünden boyaya zarar veriyormuş. Yani antifrizi kullanmıyoruz![]()
Denendi bizzat, cami ciddi yagliyor ve lekelerden yikatsaniz dahi cok zor kurtuluyorsunuz.![]()
In vtec we trust.
"Birilerininde Anitkabir'i beklemesi lazim." Behzat Ç.
"Dude I almost had you." RIP Paul Walker.
Mapped by Dr. Ecu
Rebuilt by Hizli Rektifiye