Selam arkadaşlar,
Bir doğuş klasiği yaşayanlardanım ve en son doğuş grubuna yazdığım şikayet mail'ini paylaşmak istedim.
Selamlar,
6-7 kasım tarihleri arasında,2011 model Cadyy dsg ile alakalı bir mail yazmıştım.Konuşulduğu üzre aracımı Uzay oto ya çektirdim.Tahmin ettiğim gibi,iyi niyet garantisinden faydalanamayacağımı öğrendim telefon ile az evvel.Bırakın iyi niyeti,arızanın tam tespiti için 177 TL de para istediler)Şaka gibi.2008 leon cupra Altur,2011 Cadyy mez ve 2011 polo gti Uzay.Üç tane sıfır bir tane ikinci el,Doğuş grubu aracı almış biri olarak,çok üzüldüm.Bayilerinizin iyi niyet ile alakası yok,aracımın periyodik bakımlarını yapan Hakan bey tarafından nerede ise azarlanıyorudum bile.Böylesine önemli markarı Türkiye'ye getiren bir firmanın bayileri biraz daha titiz olmalı.Polo Gti gene Uzay otoda,test sürüşünde tamponunu vurdular ses çıkartmadım,leon cupramın bir sürü sıkıntısı oldu gene ses çıkartmadım.Ama aldığım günden beri,şanzumanında sıkıntısı olan,bu sıkıntıyı hem Uzay otoya hemde Doğuş Esenyurta bildirmeme rağmen her iki bayide,bunda bir sıkıntı yok abi bu modeller böyle yapar diyerek geri gönderildim.Sonrada beni başlarından komik bahaneler ile gönderen bu servis yetkilileri,rapaorlarına,müşterinin vakti olmadığı için kapsamlı test yapılamadı yazmışlar
)
Aracımın garantisi bittiği için yapacak pek fazla birşeyim yok,tekrar bir çekici ile özel bir servise çektirip orada derman arıyacağım.Ama önce wv detaylı yazacağım bu konuyu,şikayet siterinde paylaşacağım,oldukça popüler olan şirket internet sitemde flaş habar yapacağım,birdaha kesinlik ile doğuş grup aracı almayacak ve aldırtmamaya çalışacağım.Anca bunları yapabilirim.
Aracımı her 15 binde periyodik bakımlara sokan biriyim bu arada.