Air vs. Coilovers on Vimeo
Denk geldim 1hafta önce paylaşılmış.Merak edenler izleyebilir.
Air vs. Coilovers on Vimeo
Denk geldim 1hafta önce paylaşılmış.Merak edenler izleyebilir.
- K -
________
Dr.Ecu
Sallamasyon bir video bence.Air ile coilover'dan daha hızlı ?
Coiloverlar ne marka ? Rebound,compression vs ayarları ne ?
Klasik amerikalı pazarlama taktikleri...
Golf videosuna bakarak konuşuyorum o kadar esneyen yumuşak coil görmedim benSertlik yumuşaklık ayarları vs ne durumda ki..
25'' Tesla Model Y Juniper Long Range
23" Fiat 500e LaPrima
23'' Tesla Model Y Performance / SOLD
Instagram Paylaşımlarım: edriver_35
yahu sanayide millet coil yaptırıyo turkiyede sen hala n konusuyosun melih ya ,amerikada değiliz dostum sakin ol nigga..forumda türk yaşadığımız ülkede türkiye.
kw v3 sayısı turkıyede 5 ise
kw v1 sayısı türkiyede 500dür(farz-ı misal)
o yüzden boşver bunları.
Salatalıkta cilde iyi geliyo diyolar
JOM bile olsa coilover,coil mi coil adamlar düz mantık gidiyo benim gibi,coil alıp basacagına hem gel diyo air olsun istediğinde kaldır,hemde bak diyo bla bla bla.
- K -
________
Dr.Ecu
Aynen öyle... İşin kötüsü bu video ile made in Maslak airrideların fiyatları tavan yapar![]()
Zaten yorumları okursak videonun altından , herkesin dikkatini çeken de bu ; videoyu paylaşan Airlift : Air boktur diyecek halleri yok..
Coillerin marka belli değil , setup belli değil. Esprili bir video olmuş
Valla hep zaman üzerine ve hız üzerine bir video olmuş. Yani kıyaslanana elmayla armutmu, ananasmı kivimi belli değil.
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Test burada yapılsaydı hangisi fotoğraf da daha güzel basık duruyor olurdu![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
önle arkanın yere ne kadar ağırlık bastığını falan ölçüyolar heralde birsürü hesap kitap falan iyi iş![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)