Atatürk'e 'Ey büyük Atam'mektubunu yazan Nasuh Mahruki ile 'Olmasaydın da olurduk' ilanını veren Sancaktar dergisinden Gökhan Özekin 5n1k'da.
imiş twitter'da okudum,paylaşıyım dedim izleyelim bakalım neymiş derdi.
Atatürk'e 'Ey büyük Atam'mektubunu yazan Nasuh Mahruki ile 'Olmasaydın da olurduk' ilanını veren Sancaktar dergisinden Gökhan Özekin 5n1k'da.
imiş twitter'da okudum,paylaşıyım dedim izleyelim bakalım neymiş derdi.
- K -
________
Dr.Ecu
evet sancaktar atam olmasaydıda olurdun ama anan bellı baban 150 olurdu ...
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
2 kelimeyi bir araya getiremeyen bir adam bu adam ya...
"olmasaydın da olurduk" demeyi akıl edebilecek bir kapasitesi de yok bence, bildiğin piyon... bir kesime hizmet edip, o kesim sayesinde PARA kazanan, hayatını idame ettiren bir tip.
ötesi yok...
Loading...
Zaten n mantikta olsgunu ifade etti ditek
Ataturk olmasaydi da biz gene boyle olurduk dedi vavs smdi tam yazamadim sinirliyim izleyin
- K -
________
Dr.Ecu
mal ya,
ALlah yarattı o olmasaydı olmazdık diyor
Vallaha mı lan
Dini ne kadar sömürüyorlar,
şu muhabbette bile Allah kitap karıştırıyorlar...
arkadaş olmasaydın, olmazdık demek DOĞMAYACAĞIMIZ anlamında değil, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmazdık anlamında kullanılan bir sözdür diyerek DETAYLI açıklamak mı lazım acaba bu arkadaşa....
mal mı bu ya
Loading...
Saçmalamanın doruklarında şuanda eyüp gökhan beyfendi.. Bu kadar anlamsız, bu kadar saçma, bu kadar iğneleyici ve 10 kasımda kalkıp böyle saçma bir ilanı vermenin tek amacı reklam yapmak, belli bir kesime bakın bende varım burada benide aranıza alın demek.
Cematci oldugu ztn belliydi simdi hngi cemaat oldgnuda soyledi.
Yahu deokrasi eyvallaht valla adamin soyledikleri iyi cesaret nasil bi guc nsil bi korkusuzluk valla helal olsun
- K -
________
Dr.Ecu
ahahaha ağlayacak eyüp gökhan denilen şahsiyet, bana küfür ediyorlar ühühü
lan sen bu ülkenin kurucusuna karşı saygısızlık yaparsan küfürün allahını yersin
şöyle beyni amip den ibaret adamları cıkıp tv ye konuşturuyorlar kimmiş bu adam ya saçma salak bi reklam verdi diye adamı twlere çıkarıp bi b.k sandıracaklar medyanın b.k yemesi
lafa bak lafa...
sakın ha sakın nasuh bey e bu tür şeyler söylenmesin....
ya var ya....
neyse
Loading...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)