maşallah kazasız belasız.. önden biraz daha basıp lip koyabilirsin![]()
teşekkürler ön bir kaç hafta düşer mutlaka 5cm eibach mevcut liple sorun hallolacaktır eminimbiraz daha basarsak adana yolları tarafından tacize uğrarız durmadan
![]()
maşallah kazasız belasız ön tarafı 1-2 cm daha bassan daha güzel duracaktır![]()
•06 E 6577 - MAT BRAVO • / •06 ZOF 96 - CORSA GSİ • / •06 ZUZ 87 - 1.6 İES • / •06 JR 124 - F7R • / • 35 CSE 57 - İNTEGRA • / • 42 CNE 94 - VW Polo • / •34 ZR 3191 - Seat Cordoba •
çok teşekkürler yaylar yeni takıldı belki ondan biraz yüksek duruyor olabilir mi acaba diye düşünüyorum. yarım cm civarı düşecektir ama 1-2 cm basarsam oturup izlemek gereksadece adı gibi otobanda kullanılır duruma gelir
![]()
maşallah aracınıza kazasız belasız.
arkadaşların önden brazdaha basılsa daha iyi olur demesi, arkayı fazla düşürmüş olmanız ters bir orantı mevcutarkayı bir tık kaldırmanız daha hoş olur. benim fikrim
replika jant yerine gti jant daha iyi olabilirdi, bu şekilde kullanıcaksanız arkaya spacer flanş gerekli 25 mm kadar fazla içerde kalmış.
çok teşekkürler anladım spancer flanş bende düşündüm de şimdilik böyle kullanayım dedim fotoda aldatıyor olabilir düz zemine geçince bu sus terazileriyle ölçtük dümdüz çıktı belki bizde hata var ön yeni çok az daha alçalırsa biraz düzelebilir ztn muayene girecek şubatta o zaman daha güzel ayarlatırız![]()
Maşallah hoş duruyo aracınız ama denildiği gibi gtı jant öne lip ve arka biraz yükselip ön inerse vitrinlik olur![]()
BMW E90 320d LCI
jantları derhal orjinale çevir yeter![]()
Maşallah diri temız bir quık..
İyi günlerde kullanın..
2003 BMW E46 330 Cİ Topassss
2006 BMW E46 318 Cİ SİYAH (SOLD)
]2001 PEUGEOT 106 GTI SARI SOLD)
1998 DOĞAN SLX 1.6.İE BORDO (SOLD)
2008 PORSCHE 911 TURBO S SiYAH (SOLD)
Maşallah kazasız belasız harika görünüyor. Ben üzerindeki jantları araca daha çok yakıştırıyorum fikrimce. Eğer bir gün satmayı düşünürseniz lütfen ilk sıraya beni alın![]()
* Clio sport * Clio sport * Volkswagen Polo * 218 Coupe 1.8 dohc * Megane Coupe * Honda Civic 1.4 iS * Honda Civic 1.6 İES * Opel Vectra * Audi A3 hatchback * Honda Civic 1.4 iS *
herkese tek tek teşekkür ederim ve yalçın bey gerçekten güzel araç teslim etmişsiniz 6-7 kişi sırada bekliyor aracın satılmasını dört gözle bende gözüm gibi bakıyorum teşekkürler. ve diğer üstadların da dediklerini dikkate alarak arkayı az birşey kaldıracağım 2 cm kadar en azından daha az sürter birazcık daha konfor gelir aslanıma![]()
YamahA Xmax 250 ABS
önü birazdaha bassanız güzelde bi lip koysanız çok daha guzel olur maaşallah kazasız belasız![]()
☻/
/▌ ''J.Я OKÇU''
/ \
,43 AZ 886 BMW 1.16i F20,41 UZ 106 İNDİGO GTi,43 SA 222 Corsa C Air Honda VTEC2 43AV306 MK5 Golf TSi 43 AE 577
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)