Peugeot 205 GTi aracımın motoru sıfırlanmış olup elektrik tesisatı yapılmıştır ancak elektrik tesisatı yapılırkende arabayı çalıştırırkende baya bi sorunlar stres çoğu şeyi yaşadım aslında hiç oynamadan MS sisteme geçicektim ama çalışsın öyle dedim ve bugün yuvamıza döndük...
205 GTi aracım için şimdi MS (megasquirt) sisteme geçmeyi düşünüyorum ve bu araç için bu sistemdeki fikirlerin çoğunluğunu bildiğim için 2 yapan arkadaş var...Biri KEMAL ERTEK , İkincisi ise Magic MURAT fiyat aldım nasıl aldım şöyle;
KEMAL ERTEK : Microsquirt beyinle beraber kablo tesisatı,sensör flan filan malzemelerle birlikte 1500TL fiyat aldık.
MAGİC PERFORMANCE ( MURAT ) : Megasquirt V3 beyinle beraber gereken ekipmanlarla birlikte 2200TL fiyat aldık ...
Tabi ikisiylede pazarlık yapmadık...Kendim alıp yapmayı düşündüm ama anlamam bi kaç tanıdığım kendin al yap basit yaparsın dedi bana hiç öyle gelmiyo öyle olsa ustaları olmazdı birde wideband ve ayar kısmı var .
MS sistemi daha yapan kimler var acaba kullandıkları beyin ve fiyat olarak paylaşırsanız sevinirim ayrıca İSTANBUL'da olması gerekiyor...
Tavsiyeleriniz önerileriniz nelerdir acaba kimleri önerirsiniz yada kimler var yapan kim ben yaparım der ve ne malzeme kullınıcak ve fiyat nedir paylaşırsanız sevinirim...?