One Love S13 ❤️
R/C 180sx Drift Body Loading..
' 06 KMM 68 '
40 dolara drift button mı olur . "drift button" tabiri yanıltıcı oluyor. Mucize butonda değil biliyorsun inşallah ? sadece düğmeyi kolay öne çekebilmen için o .
Açıkcası drift yaptığımdan değil el freni bile kullanmıyorum yanlarken sadece iç görseli yapmak istiyorum bir adette bbubble knob sipariş ettim..
One Love S13 ❤️
' 06 KMM 68 '
Söyle bir ürün daha buldum![]()
TC SPORTLINE DRIFT SPIN TURN KNOB E-BRAKE NISSAN S13 S14 SILVIA 180SX 240SX BLUE | eBay
One Love S13 ❤️
' 06 KMM 68 '
Dediğim gibi drift yapmıyorum , sadece görsellik için alıcam![]()
One Love S13 ❤️
' 06 KMM 68 '
görsellik istiyorsan zilviada 77 sayfa interior fotoğrafları var ordan bişeyler alıp ona göre ierleyebilirsin
Zilvia.net takip ettigim bir site ancak onu gorememistim interior fotograflarini biriktirmekden bilgisayar doldutesekkur ederim bilgilendirdiginiz icin bu arada drift knobu uygun fiyatli olarak siparis ettim ;
Drift knob
Drift bubble shift
Silvia orjinal kontak anahtari olarak yaptim alisverisi ..
One Love S13 ❤️
' 06 KMM 68 '
Arkadaş lafa gelince süper, sipariş ettirene kadar ürünleri problemsiz güzel güzel beyfen beyfendi konusuyor.. Sipariş geçtikten sonra para yok, mesajlara cevap yok.. İşte herkese techturkeyden deyip güvenmemek lazımmış buradan çok alış verişim oldu benim ama böyle birşey ilk defa başıma geldi. İnsanlara iyi niyetle yaklaşında dürttürmeye çalışyorlar böyle işte..
Beyfendiye iyilik yapalım dedik, buraya bile yazmadan ben mesaj attım. Yardımcı olayım bak ebayden alış veriş yapmayı öğreteyim sana dedim yok dedi siz yapın alışverişi ben komisyon öderim ben diye whatsappdan konustuk siparisleri verdim ben. Siparişler kargoya verildi dün sabahtan beri yokuşa sürüyor arkadaş p.tesi anında olacak denilen para hafta içi yatırırım paranı v.s kaydı. Dünde dedim yokuşa süreceksen uğraştırma beni iptal edeyim diye. Telefonla aramama rağmen ulaşamıyorum bugünde iletişim kesildi komple.
e amac ne peki, neyin kafası bu
Hazır konu var parası önemli değil yeterki elime ulaşssın.
Bu lazım
New Airblade Dark Tint Double Bubble Screen to Fit Kawasaki ER6F ER 6F ER6 F 12 | eBay
Ufak bir sıkıntı bu adam türkiyeye yollamıyor muadilinide bulamadım.Getirebilicek olan varsa karşılığı ne ise alabilirim.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)