Connecting site...
Arkadaşlar yeni evli arkadaşıma şu aracı alıcaz bugün ne dersiniz?ypsilon hakkındada genel bilgi alabilir miyiz?
Connecting site...
Arkadaşlar yeni evli arkadaşıma şu aracı alıcaz bugün ne dersiniz?ypsilon hakkındada genel bilgi alabilir miyiz?
Bu arabayla 24 saat geçirdim kiralık olarak. Bu kadar rahatsız koltuğu olan bir araca daha binmemiştim. Benim kullandığım 1.3 dizel fiat motorlu olanıydı.
Bildiğim kadarıyla Fiat 500 ve Lancia Ypsilon aynı altyapıyı kullanıyor ama ben olsam 500'ü tercih ederdim..
ypsilon daha buyuk gbii ?
1996 BMW E36 325i Sedan Turbo
2008 BMW E92 M3
2017 BMW F82 M4 Competition
#unptuned
almasa daha iyi olur bnce lancia marka olarak iyi dir ama servis yok götürsen kimse anlamaz sıkıntı cekerler tabi tercih sizin
OldSchool ♥71♥
Cefiro Lover İ love my Nissan Cefiro
detay bilmiyorum lancia için fakat 500 daha iyi bir seçenek gibi bakarsak
geçen gün kapının önüne çekmişler bundan bir tane
tövbe bismillah bu ne dedim
Connecting site...
trafikte gördüm kim alıyor bunu diyordummeğer her malın bir alıcısı var dedikleri doğru
![]()
Aquila non captat muscas!
b16vtecturbo#gizlituning #hondateam#cilacılaranlamaz
görsel olarak çirkin gibi
içi dışı ne kadar çirkin ey gidi lancia ey..
Ex Automobile Service Advisor - New Truck Service Area Manager
Aldık, turbo 0.9 motor , Genel görünüm güzel olsada arka çaprazdan çok dandik duruyor , bide arka koltuklar aşırı dar , gerçekten arkada yolculuk yapmak istemezsiniz, onun harici esp hill hold vss baya bi özellik var.Yalıtım zayıf demiyeyimde arkadan tok bi egzost sesi geliyor.İlginç.
Bide çok hoşuna gitti arkadaşların.Ödeme yapıldı , çarşamba günü geliyor , sabah bir benzerini beylikdüzü birmotta kullandım ama detaylı izlenimleri yazarım burayada.
Ahmet o saydığın özelliklerin hepsi ve fazlası benim lineada da var
üstelik dizel
kimbilir belki satsam ikinci eli o kadar yapar arabanın
ben nerde yanlış yaptım Allahım![]()
![]()
Hayırlı uğurlu olsun bu arada
edit: baktımda ikinci elleri iyiymiş görüntüsüne nazaran bunların maşallah![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)