Grup olarak ay başında yaptığımız Yedigöller gezimizden fotoğraflarım
![]()
çok güzel kareler elinize sağlık, şu zamanda en güzel zamanları doğanın, ilaç gibi geldi, yedigöller bölgesini çok merak ediyorum ve gitmeyi istiyorum, inşAllah en kısa zamanda kısmet olur ..
Orta 1'e giderken okul'un organizasyonu sayesinde gitmiştim.Gidilip görülmesi gereken bir yer,mis gibi tertemiz havası var.![]()
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
fotolara bakarken sakinleştim
Bir başkadır benim meleketimmmTemiz hava çarpar dikkatli olunmazsa.. Karelerde çok güzel elinize sağlık..
Ellerine sağlık çok harika fotoğraflar hakikaten huzur buldum bende![]()
SongürGarage
USPeformance by UtkuSelamoğlu
sarı yaprakların gölün üstünde ve merdivende ki halleri çok iyi, sanırım bu ay sonuna doğru bizim şirkette plan yapıyor. teşkkürler
Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ
Elinize Sağlık Güzel Fotoğraflar. Merak Ediyorum Yedigöllere Çıkan Yolu Düzeltmişlermi Her İki Tarafta Çok Bozuktu
Tşekkürler
Teşekkür ederim , Kesinlikle görülmesi gereken bir yer
Kesinlikle
Teşekkürler iyi seyirler
Teşekkürler tavsiye ederim
Teşekkürler bende çok seviyorum bolu bölgesini
İyi seyirler teşekkürler
Çok teşekkürler
Biraz geç kalınmış olur ama
Teşekkürler...
Bu arada bence herkes tarafından en azından bir kere görülmesi gereken bir yer müthiş bir atmosferi var , fotoğraf için özellikle gidecekseniz ekim ayının soru tam zamanı biz 3 kasımda gittik geç kalmıştık artık pek birşey kalmamıştır , ve kesinlikle hafta içi gidilmeli inanılmaz bir kalabalık söz konusu ve herkes fotoğraf için oradaymış gibiydi , Bolu tarafındaki yol kapalı imiş biz düzce üzerinden gittik uzun ve yorucu bir yolculuk ama değiyor oraya vardığınızda
elinize sağlık çok güzel çekimler olmuş kartpostallık resmen.
yer hakkında bilgi verebilirmisiniz ben duymuştum ama hiç bilmiyorum. nereye bağlıdır. konaklama nasıl olur istanbuldan günü birlik oraya dolaşmak için gidilirmi?
Beğeniniz için teşekkür ederim , Düzceden yığılcaya oradan da yedigöllere gidilebilir ( Boludan olan yol tadilat nedeni ile kapalıymı ) zor bir yol ve uzun sürüyor gece birde çıktık sabah 6 da bölgedeydik konaklayacak ve yemek içmek için bir yer yok yanınızda götürmeniz de fayda var kalacak yer içinde çadır tek seçenek gece çıkıp gündüz gezip akşama da dönebilirsiniz
Peki anladim gunu birlik icin zor bir yer.gecerken ugramak lazim ozaman
Mesela ben sile sakligole gitmistim orasi bukadar guzel degil ama isletme vardi orda.yemekti mangal falandi guzeldi.ama burasi daha dogal tabi
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)