Mersinde ki bu aracı satın almayı düşünüyorum. ikinci foto ıstanbulda ki önceki sahıbınden..
arac hakkında bılgı sahıbı arkadaslar paylasımda bulunursa sevınırım..
![]()
Mersinde ki bu aracı satın almayı düşünüyorum. ikinci foto ıstanbulda ki önceki sahıbınden..
arac hakkında bılgı sahıbı arkadaslar paylasımda bulunursa sevınırım..
![]()
Connecting site...
aracı tanıyan bılen varmı?bı yardımcı olurmusunuz
Arabanın yetkili servis sistem geçmişine baktığımda kayıtlarının tamamen düzgün olduğunu görebiliyorum. Araç şanzuman titreme veya yağ eksiltme sıkıntısıyla hiç gelmemiş gayet düzgün görünüyor. Cam tavan,deri koltuk ve karartılmış cam hariç dolu versiyon. Yani araçta bixenon,perde havayastığı,sürüş konfor paketi,rcd 510 teyb, dijital klima,yağmur sensörü ve kararan dikiz aynası opsiyonları var. Bu kilometrelerdeki bir aracın kesinlikle ateşleme bobinleri bitik durumdadır. 320 tl hesap ederek alın. Aldığınız gün buji,bobin ve yakıt filtresini değişmenizi öneririm. Hayırlısı olsun...
Vw Cc & Mk 5 Gti
Ankaradaki beyaz in tramerinde SEL uyarisi goreceksiniz , dolu yagdigi icin olusan hasarlari vakumlatmislar , sigortadan almislar.
Sag camurluk ve kapi aynasi altinda lokal boya oldugunu iddia ediyorlar.
Connecting site...
Şunu ciddi düşünüyorum var mıdır bilgi ? Boyasız diyor ama kapıdaki stickerın oradan bakınca çamurluktan dışarda duruyor kapı ?
Connecting site...
Connecting site...
Araçları tanıyan bilen var mı?
Connecting site...
cem abim bu arabaya bakabılırmısın.tşkler.
Connecting site...
arac hakkında bılgısı olan var mı*cem abı bakabılırmısın?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)