Ankara ya geldigim zaman deneriz.
Bu arada Ferhat duman nasil yok

Arabayi birine verde arkadan izle bi
Bu arada tecrube ettigim olay sudur;
Dizel de yazilim olayi torktan ibaret... Ferhat cok prof olmayan bir dynodan 152 hp filan almis onu gecelim yazilimcisi 140-145 hp leri iddia etmis ama o arabayi ziplatan torktan baska birsey degil.
Yani yazilimin tork anlaminda katkisinin epey buyuk oldugunu hem roll yaparak hem icine binip 1-2 gazlama yasayarak anladim, ayni zamanda da beygir gucune pek katkisi oldugunu dusunmuyorum zira surekli uzun yol yaptigimiz icin otobanlarda bircok aracla kiyaslama sansim oluyor. Bu baglamda da 122 hp lik bir passat 140 lik passat tdi in yanina yaklasmasi mumkun bile degilken video da goruldugu uzere 122 lik passat max 4 boy fark yiyor 170-180 den sonra burun cikartiyor ki o gece depo full du ( 70lt ).
Denememdeki amacta bir focus kullanicisi olarak nasil sonuclar alindigiydi, Ferhat sagolsun bize kisa bir tur attirdi arabasi gayet keyifli hale gelmis egzos sesinden tutun 1-2-3 hoplama ziplamalarina delirdim

focus baska bir araba haline gelmis diyebilirim. Ve bakimdan sonraki ilk isim yazilim yaptirmak olucak.