Arkadaşlar hepinize iyi günler.. Yaklaşık 3 ay önce anneme araç arayışına girdik.. Kendisi daha çok Polo , Corsa , C3 , 206 tarzı birşeyler istiyordu ancak ailedeki BMW aşkını ona da yavaş yavaş işledim (birazda kendimi düşünerek)..Bende Corsa C var beğenmezsen sen bunu kullanırsın falan dedim
E36 compact baktım ama izmirdeki tek güzeli 1 hafta önce kuzenime almıştık 3.18tds 2012 gümrük çıkışlı baktık compact bulamadık , E30a yöneldim ondan sonra ve 91 model aracımızı buldum parça boyalı , 4 cam otomatik , otomatik anten , klima , içi dışı tertemiz değişensiz , motor ve şanzuman çok güzeldi baktırdık pazarlığımızı yaptık ve aldık.. Otomatik oluşuda annemin hoşuna gitti ilk otomatik arabası bu oldu.. şimdi Corsa'nın yüzüne bakmıyor valla
Araç hakkında ki eleştirilere açığım , araca kozmetik acıdan en ufak bir dokunuş bile yapılmadı , direksiyondaki saçma sapan kılıfa sinir olup tam yeni bir direksiyon alacakken kılıfı bir söktük ki tertemizmiş amcam onu temizlik amaçlı takmış bu baya sevindirici oldu ve 35 plakaya çevrildi.. Bakımlarını eksiklerini tamamladık ve 2 aydır sorunsuz biniyoruz maaşallah.. Corsa'yla ufak tefek oynayıp tatmin ediyorum kendimi , imkanım olsa bunu kapalı garajda saklayacağım.. Annem'de sıkılmış durumda heryerde çevirip 'Abla satarmısın bana bunu ? ' diyenlerden
.. Orjinal kalması en doğrusu artık böyle orjinal Bmw'ler pek denk gelmiyor maalesef ki ülkemizde , sadece cam filmlerini söktürücem en kısa zamanda.. Bakımlarını dört dörtlük yaptırıp uzun süre binmek niyetindeyiz.. Buyrun fotoğraflar.. İçinizi baydıysam kusura bakmayın arkadaşlar hepimize kazasız belasız cezasız sürüşler..
![]()