Karnım ağrıdı
2Miss - Bölüm 10
Karnım ağrıdı
2Miss - Bölüm 10
ahahaha sıkıntı büyüktepsi olayına koptum
![]()
SimRacersTR.Net
Türk Simülasyon Pilotlarının Buluşma Noktası
haha bomba patladı sondaBiraz abartmışlar ama eğlenceliydi. Bu arada direk üniversite yıllarım aklıma geldi. Çünkü birebir bu çileyi bende çekiyordum ama tepsi kaldırmıyordum tabi
![]()
Lisede yabancı dil üniversite de ingiliz dili edebiyatı.. 3 farklı sınıfa giriyordum sürekli kaldığım için. 3 sınıfta toplam erkek sayısı yaklaşık 10 , kız sayısı 120 falandı. siz düşünün gerisiniErkek arkadaşımız yok diye yakınırdık. Şimdi mumla arıyoruz o günleri anasını satiym
![]()
[I]CORVETTE C7 Z51 STINGRAYBMW X3 SDRIVE
adam kesiciye girmiş![]()
54 YL 820
ATLETİC SPOR CENTER
üniversitede bende durum aynıydı. Kız arkadaşım istanbulda ben Bursada. Bütün sınıf arkadaşım istanbullu kızlar bizim evde. Ev arkadaşlarım çocukluk arkadaşım. Hepsi olm sen salaksın. Kızlar beraber uyuruz dio sen gidiosun içeride kanepede iki büklüm uyuyosun. Kız arkadaşını tanımasak gay deriz derlerdi. Olm tamam da gece beyin değil başka yerler harekete geçerse rezil olurum diodum. Amk 2 kişilik yatakta 2 kız 1 erkek.
IN BOOST WE TRUST
aynı durumda sayırılım kız arkadaş bol ama benimki ayrı bi rahatlık boyle sıkıntılarım yok![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Aynı durumdaydım ben de , lisede yabancı dil, üniversitede 140 hatun 15 erkek.
Kızlarla kalırdık aynı evde, 9 kız, 1 erkek falan , ya da eğlenmeye gider gelirdik 6-7 hatun 1-2 erkek :=) Hey gidi günler :P
Ben de yalan yok, kalbimden bir pislik geçmemesine rağmen, çok tepsi kaldırmışlıgım vardır ahahah![]()
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
Ingılız dılı veEdebıyatcıları teker teker dokulduBenıde yazın mezunlar listesıne
![]()
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)