aracımın 1-3 sıkıntılı bujı kablo takımı alcam marka onerınız yaza zetex dıye bır marka bulabıldım sızce nasıl???
aracımın 1-3 sıkıntılı bujı kablo takımı alcam marka onerınız yaza zetex dıye bır marka bulabıldım sızce nasıl???
Orjinal alın bence...
imkan var ise orjinal alın. daha ucuz isterseniz ngk'nın mavileri var. ben onlardan aldım hiçbir sıkıntım yok. tabi daha çok yeni ileride ne olur bilemem ama gittiğim servis ile konuştuğumda ngk ve orjinal dışında takmıyoruz dedi.
Orjinal veya ngk kullanın.
arkadaslar bugun zetex buldum onu aldım birde mobil 10/60 yag aldım 320tl tuttu yarın degsımlerı yapacagım farkı gorecegız.
yolda kalacaksınız. gidin orjinalini alın. eğer tekleme yaparsa bobinin orda kablo metalden ayrılmıştır bilesiniz.
işin ilginci herkes ngk yada orjinalın alın demiş siz yine zetex almışsınız konu açmanın ne anlamı var o zaman![]()
evet herkez ngk ve orjınal dedı ama ngk bulamadımorjınalde 400tl cıvarında fıyatı vardı ondan rahat bulabıldıgım zetex aldım.
parcaların burda bı arkadasım ıst getıtırdı nerden bılmıyorum sadece yagı netten aldım.
jaspa da fiyatlar gayet ucuz..
bu işte 100-150 tl nin ne önemi var. sonuçta araba sorun çıkardı mı üstüne para verseler ne.. yolda kalmışım bir kere..![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)