Sorunumu çözdüğüm için editledim....
Sorunumu çözdüğüm için editledim....
ROL S13, ES A3
Valla arkadaşın başına bişey gelmiştir dönememiştir sana dıyeceğimde ne zaman bu tarz bi durum olsa işine gelmediği için cevap vermemiş oluyor. Belki mantıklı açıklaması vardır.
bakalım bunada cevap vermiyecekmi ?
Madem öyle tech e girip cevap vermemek nedir ?
söz konusu jantları almak için istanbulda biz haber bekledik, anadolu yakasına geçtik ama arkadaş telefonuna cevap vermeyince almadan döndük
Ben özellikle tam 1 ay bekledim, olurya insanlık hali dedim. Şimdi bakalım nolcak? Ayrıca bendeki hiçbir telefon numarasına ulaşılamıyor ayın 8 inden bu yana
ROL S13, ES A3
adam pisliğin teki çıkmış.
M. The most powerful letter in the world.
iki tarafıda tanımam ama msj atıp veya arayıp bi gün boyunca dönmüyosa bunun arkasında art niyet ararım hangimiz telefona bakmadan saat geçiriyoruz.
Evet Olayi Bastan Anlatmak Lazim Ve Bu Saatten Sora Sen Ve Ben Disinda Biri
Yazmasin. Hos Yazmalarınıda Gerek Kalmicak
Özetle
Telefonda Konustuk 22 ye anlastık bla bla bla.....
Turbodan Duman Atti O Gun 0 Turbo Aldim 1000ytl ye.
Yag Yag Filtresi vs vs Hepsi Degisti.
Sora Sen Ben Bu Turboyu İstemem Dedin Ok Dedim O Kadar Yol Geldigin İcin O
Turboyu Sana Biraktim Bide Ustune Fiyattan 1200ytl dusum egt de kacak oldugu icin
20x Li Rakamlara Aldin Yine Tamam Dedim Jantlari Gonderiyim Cunku Sonucta Anlasma Gerektigi Gibi Gitmedi .
Sen Beni Alicakli Gibi Gunde 100 Bin Kere Ariyip Beni Mesgul Edip Sinirlendirsen Bende
Sana Donmem Bu Kadar Basit.
Sen Bana Konu Acicam Dedin =Bende Acabilirsin Beni Taniyanlar Bilir. Dedim
Neyse Ben Amacima Ulastim Bir Daha Kimseyi Alicakli Gibi Arayip Rahatsiz Etmessin.
Simdi 500 tl enjektorlerden 200tl de Manifold Zararin Var Hadi Onuda Saydim Hesap Numarasi Belliyorum
Neyse Asagidaki Mahlukata Yazdiklarim Tanimadan Yorum Yaptigi İcindi Kimse Lutfen Onla İlgili Sole Bole Yazmasin Saygilar
Numarasi Pm Atarsan İs Cozulur X Sahislar Yazmassa Sevinirim
[LIST]
Euro Charged E55 AMG 500WHP
Bana ilk enjektörler konusunda erkeklik yaptığında hesap no nu ver abicim dediğinde ben ne dedim Allah için söle Mert ben parasında pulunda değilim söz uçar yazı kalır demedim mi? Sora ben ayar yapmak için enjektörleri bekliyorum dediğimmde de abi sen hesap no ver ben yatırım parasını dedin ve ben de sana msj olarak attım Mert. Neyse bakalım ben msj atıyorum sana.
ROL S13, ES A3
benim anlamadığım böyle konularda itham edilenler cevap yazmaya başladığında, neden çarpılmış gibi yazıyor? harfler eksik, büyüklü küçüklü. cümleler düşük.![]()
mert iyi sevdiğim bir kardeşimdir, aramızda ticaretimizde oldu parça verdik aldık.Ne dediyse yaptı hatta borcum vardı bir miktar ne zaman ödersin abi diye aramadı bile..
bence olayları iki taraftan da dinlemek gerek hemen saldırmamak lazım tanımadan etmeden insanlara.
ben bu tip konularda bir otorite değilim ama konunun içinde sewdiğim biri olunca bişiler yazmak istedim.
Şamil
Erkekler büyümez oyuncakları büyür...
vay arkadaş paşamız sinirlenmişçok komik yaa sen arabanın turbosunu bozdun değiştirdin bu bizi bağlamazki alıcı olarak üstüne egt den değil kaçak ustan contaları yanlış takmış externalwg nin bileziğini takmamış bide zahmet edip civataları sıkmadı. Adam alacaklıki arıyor seni mert sen zahmet edip telefonunu açıp bi cevap versen kimse seni 100 kere aramaz. Senin 300-500 dediğin parayı herkez öyle kolay kazanmıyor kusura bakma 100 kerede arar 1milyon kerede bu konuda kimse kimseye kızamaz kızma hakkıda yok.
mertle daha önce alışverişim oldu, bir sıkıntıda yaşamadım.
açılan konu ile ilgili yazarak değil konuşarak çözülür, o kısmına karışmam.
ama biri direk burda pisliğin teki yazarsa orda dur demek lazım, mertin yazdığı ilk mesaja cvp yazanlar, yancı değillerse, pislik yazısını uygun bulup mertin yazdığına cvp verirlerse ben bunda art niyet ararım.
Everyone knows that 2003 was the last year of the real S2000!
Yorum yapmayacam vazcaydım![]()
Dört tekerlekle uçar gider kelebek gibi
Otobanlarda açar renk renktir çiçek gibi
Güzel havada var mı onunla gezmek gibi
Ayağı yerden kesen güzellik otomobil
Bmw sahıbı olsam bu cocugun aılesını yukarıda yazdıgı mesaj yuzunden borusana hatta almanyaya sıkayet ederım terbıyesız herıf kendını ne *** sanıyorsa.
Polo gti 2.43.85 best
Octavia vRS 2.38.40 best
Polo gti 56.8 best ''korfez''
Octavia vRS 56.7 best ''korfez''
Bulut Elektrik
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)