merhabalar bende son 1 yıldır böyle bir sevda başladı bilemiyorum nasıl bir şey gece rüyalarımda her an aklımda sanki kara sevda artık dayanılmaz hale ve psikolojik sorun haline geliyor her arabayı ona benzetip heyecanlanıyorum alkol ürünü tüketimim arttı peş peşe sigaralar hayata isyan eder hale geldim neden diyorum kendime neden benim olmasın hatta bilgisayara not defteri oluşturup kendi kendime söz verdim altınada not düştüm eğer ki bir gün honda sahibi olmadan ölürsem vasiyetimdir alın diye ölümden korkmazdım ama tek korkum honda s2000e binemeden ölmek oluyor artık açıkca söyliyorum fakir bir ailenin çocuğuyum biliyorum hiç sahip olamayacagım gene hayallerimde ve rüyalarımda kalacak ama çabalıyorum açıkca allaha dahi isyan eder oldum nasıl bir sevda bilemiyorum hayattan tek beklentim bunun sahibi olmak allaha şirk koşmaya başladım nerdeyse aileme stem ediyorum hep fakiriz fakir diye yaşım 23 ama artık çocuklaştırıyor bu araba beni
artık dualarımda bana bu aracı nasip et bir kez bineyim sonrada canımı içinde al gibisinden dua etmeye başladım kendimi kontrol edemez hale geliyorum ailemin dahi ölümünü göze alıyorum bende istemem böyle bir şey ama sevda oldu gerçekte sadece 3-4 kez gördüm bu psikolojiden sonra bir kez daha görsem hepten deliririm evden çıkamaz oldum işten eve evden işe gidiyorum :'(
şimdi soruyorum sizlere 2.500 milyar maaşla kredi çekme ihtimalim var mı yada bu arabayı nasıl alabilirim birikimim yok :'(