arkadaşlar 2010 model 1.4 tsi almayı düşünüyorum bu araba hakkında bilgisi olanlar veya daha önce kullanmış olanlar varsa bana yardımcı olurlarsa çok sevinirim şimdiden teşekkürler![]()
arkadaşlar 2010 model 1.4 tsi almayı düşünüyorum bu araba hakkında bilgisi olanlar veya daha önce kullanmış olanlar varsa bana yardımcı olurlarsa çok sevinirim şimdiden teşekkürler![]()
Su an kullaniyorum ve satiyorum aracim ilanlarda ilgilenirseniz arayin yardimci olurum arac hakkinda
http://www.techturkey.com/forum/otom...sunrooflu.html
Konu hakkında biraz arama yapabilirsiniz aynı model için sorgulamalar olmuştu bende 2010 tsi kullanıcısıyım. Eğer aradıklarınızd ulaşamazsanız detaylıca sorularınızı yanıtlarım.
psn: DAGHAN26
25 bın e 1.4tsı aractan hayır gelmez kardes demedı deme guzel aractır benım tavsıyem makyajsız almandır full olur veya 1.2tsı plus paket bul full olsun hemde vergı avantajın olsun
usta araçda hiç bir sıkıntı yok dedikler aracı götürdüm kendi kaportacıma araçda kaza cıktı vaz gectik başka biriyle anlaşıp 2013 accent blue 1.4 cvvt aldım daha bugün anlaştık aracı teslim alıcaz bakalım inşallah hayırlısı olur
leondan hyundai ye güzel bir sıçrama olmuşleon alsanız daha güzel olurdu çok güzel seri ve sağlam bir araç
YamahA Xmax 250 ABS
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)