2001 model 68500 km de kazasız boyasız değişensiz orijinal lupo.Yakıtı şehir içi 20 krş şehirler arası 17 krş.
![]()
2001 model 68500 km de kazasız boyasız değişensiz orijinal lupo.Yakıtı şehir içi 20 krş şehirler arası 17 krş.
![]()
maşallah kazasız belasız fakat yakıt konusunda bir yanlışınız olması gerek şehir içi ve şehir dışı 3 kuruş farketmez diye düşünüyorumama çok cici ve güzel bir araç
YamahA Xmax 250 ABS
Teşekkür ederim.Araçta lpg var sakin kullanırsam 20krş zaten kayseride trafik pek yok ama normal kullanırsam 22-23 krş.Şehirler arası en son Adıyamana git gel 1000 km 170 tl tuttu.
Üniversite ev arası 2 km ondan dur kalk yapacak pek yer yok.![]()
Hacim küçük olduğu için ş.içi ve ş.dışı yakıt arasında fazla fark olmaması normal.Arkadaşımda gti ı vardı.Tabiri caizse mermi gibi bir araçtı.
Allah nasip ederse bende bi tane almayı düşünüyorum) maşallah Cook güzelmiş
Aquila non captat muscas!
b16vtecturbo#gizlituning #hondateam#cilacılaranlamaz
Maaşallah çok temiz araba![]()
çok tatlı duruyo ya maşallah
Yakıt doğrudur, çünkü wv bunları üretirken sloganı "Dünya nın en az yakan spor arabası" olmutşu.
Daddy Cool..
BENZİNİ SHELL'DEN AKLI KELDEN ALACAKSIN !
Maşallah çok güzel ve şirin. 3-4 sene önce bende ciddi ciddi gti'ını almayı düşünüyordum kısmet olmamıştı.1.4 motor bile bu kasaya fazlasıyla yeter
![]()
Vw Cc & Mk 5 Gti
Teşekkür ederim.
Teşekkür ederim.
Teşekkür ederim.
Dizel 3L var o dünyanın en az yakan aracı bildiğim kadarı ile 2,99 lt yakıyormuş ama Türkiye'ye girmemiş.Ama bununda az yaktığı gerçek
Bende başka araç bakarken bu çıktı karşıma, hiç aklımda yokken kısmetmiş oldu.Dediğiniz gibi 1.4 rahat yetiyor şehir içi seri baya.![]()
uzun zamandır lupo görmemiştim, sevdiğim arabalardandır![]()
maşallah çok temiz orjinal bir araç kazasız belasız..
maşallah çok şirin kazasız belasız inş.
BA 830 Civic Eg Sİ
RS 297 Megan Coupe F7R
NH 473 Vw Golf 5 Midline
AR 544 Vw Golf 7 R-Line
Maşallah, çok güzel gerçekten.. Bende eşime corsa almadan önce çok istemiştim ama kısmet olmamıştı.. Otomatikleri özellikle çok güzel şehir içinde..
Tango-1 never dies.
Teşekkürler aslında hiç aklımda lupo yoktu kısmet bir şekilde çıktı.Eşimde ehliyet var ama kayseri trafiğinde verilmez.Mesela Ankara trafiğinden gelen insan Kayseri trafiğinde zorlanıyor çünkü Ankara da millet önüne kırsa normal karşılıyor yol veriyor ama burda adam sopasını alıp iner valla![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)