yokuş asagı araç nasıl vurdurulur arkadaslar... geri viteste 1 inci viteste yada 2 inci viteste çeşit çeşit vurdurma yolları varmış dabide sanırım düz yolda da olabiliyor...
yokuş asagı araç nasıl vurdurulur arkadaslar... geri viteste 1 inci viteste yada 2 inci viteste çeşit çeşit vurdurma yolları varmış dabide sanırım düz yolda da olabiliyor...
araba hızını aldi mi biraz 2 ye alip ayağini debriyajdan çekersin oda aktarma organlariyla volan döner motor çalişin falan filan
Mantik belli 2 ye al debriyajdan ayağini kaldir
yaw sen niye böyle konular açıyorsun bir gün açmasan ikinci gün garip garip konular açıyorsun yaş gerçek mi?
körler sağırlar
Birde itecek adam lazım oluyor o detayda yokuşa kadar lazım olabilir
xx
Land Rover Discovery 1 +2 inç +BF AT K02
en zahmetsizini geçen hafta sanayide gördüm GERİ GERİ. aynı sistem kontak açık geri viteste ger geri geri araba itilirken debriyajı bırakınca araba çalışıyor ve bu olay 2. vitesten vurdurmaktan daha kolaymış; acaın 2. vites kadar hızlanması gerekmiyor
ya burası otomobil formu değil mi_? nereye yazıcak arkadaş_?
Ben geri geri vurdurmayı geçen haftaya kadar,1. vitesi olayını hala bilmiyorum; bir bilen yazarda bilgimiz olur_?
Herkez gerilmiş klavye başında başlamış iğnelemeye
Saygılar herkeze...
Kardes vıtesı gerıye tak yokus assagı sal arabayı yalnız dıkkat et ayagın debrıyajda kontak da acık konumda olsun ıyıce hızını alınca arac ayagını debrıyajdan cek gazı pompala
Gecmiş olsun işlem tamam...
Polo gti 2.43.85 best
Octavia vRS 2.38.40 best
Polo gti 56.8 best ''korfez''
Octavia vRS 56.7 best ''korfez''
Bulut Elektrik
her araç vurdurulmaz
bazı araçların triger kayış gergisi vurdurma sırasında atabilir
alırsınız motoru kucağa görürsünüz o zaman
valla dimdik yokusta 2.viteste vurmadı(yada ben beceremedim) deli etti 1de vurdurudm 1.0yarisdi
zorunlu hallerde aç kontagı sal gitsin 1-2-r vuruyo bitanesi![]()
1881 - 193∞
benzin bitmişse boşuna vurdurmayın çalışmıyor![]()
Böyle bi konu açmaya ne gerek vardı bunu burda takılan herkes bilir zaten
araba bozuldu marş almıyor vurdurman mı gerekiyorda soruyorsun![]()
canın sıkılmış belli
brader onu neden yazdıgımı soyledim.... arac aldıgımı genelde en basta belirtiyordum mesajlarımda... cunku problem ufak bir problem olur bunu bile bilmiyormus derler... halbuki aracı yeni aldıgımı belirtirsem ona gore cevap gelir...dacia arac almakla havamı atılır yada baska birsey mi yapılır.... baska amacım ne olabilir sence...
ayrıca dacia forumu da var ama bi soru soruyorsun 1 hafta sonra cevabı geliyor..burada genele sormam daha mantıklı degilmi...
aracı vurdurma konusuna gelincede illa baska sitelere mi yazsaydım..buraya yazdım bilinmeyen bir seyler cıkar herkes ogrenmiş olur diye... neyse sen beni gene takip et mesajlarımı... sanki işi gücü bırakmıs benim ne mesaj yazacıgımı bekleyecek gibi bir halin var![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)