abilerim arkadaşlarım kırmızı renk camları zından fılmı oepl corsa c kasa duyan gören eden varsa acil iletişime geçebilirmi 34 rc plaka avrupa yakası.
biraz şevkate ihtiyacı var gençlerin
5457730053
abilerim arkadaşlarım kırmızı renk camları zından fılmı oepl corsa c kasa duyan gören eden varsa acil iletişime geçebilirmi 34 rc plaka avrupa yakası.
biraz şevkate ihtiyacı var gençlerin
5457730053
53 RİZE KADER GÜLMEDİ BİZE
Gördüm duydum o bendim
![]()
Polis var , savcilik var . Burasi Texas değil hatirlatmak istedim .
2 ye birde etkiliyim beni de al yanında giderken))
olan olmuş kardeşim bırak geç sonu yok bu işlerin
Ülkede yükselmeyen tek şey araç KM leri![]()
Sinirle hareket etmemek lazım tabi durumu bilmediğim için böyle konuşuyorum
ayrıca polis savcılık fln güvenmiyorum ben bu ülkede 5-6 ay önce evime giren hırsızı dövdüm diye neredeyse polis beni suçlu çıkartacaktı
güzel kardeşim benden sana dost tavsiyesi boşver uğraşma , olan olduğu yerde kalır, uzatmak gereksizdir.
2 yıl önce 3 arkadaş biz de buna benzer bir mevzuda kavga ettik. totalde 3 ümüze 5+5+4 14 milyar adli para cezası geldi. şimdi s.s. ödüyoruz.
velhasıl kelam öyle aman aman bir durum olmadıkça üsteleme bu kadar..
Kuralları çoğunluğun koyması, çoğunluğun haklı olduğu anlamına gelmez. Bu sadece çoğunluğun kolay aldandığı anlamına gelir.
2011de yakın arkadaşlarımdan birini yaklaşık 10 kişi dövdü ve döner bıçağıyla bıçakladı. 2 senedir uğraşıyorlardı geçen ay mahkemeye çıktılar ilk defa ve Karşı taraf tek kişi olarak çıktı diğerlerinin adı bile geçmiyor.Ve sonuç olarak bıçaklayan cocugun yaşı olay zamanında 18 yaşından küçük olduğu için mahkeme kapatıldı. Artık benim hiç birşeye güvenim kalmadı varsa bir sorunum kendim çözerim.
Konunun ana merkezine dönersek. Mevzular çok uzayıp gidiyor sonları hep kötü bitiyor.Bence bu kadar üzerine düşmene gerek yok bir anlık sinir insana çok kötü şeyler yaptırabiliyor.
Golf MK3 Sport - SATILDI.
Jetta MK3 1.9 TD- SATILDI.
Golf MK2 GTD...
-Ne Mutlu Türküm Diyene...
K.Atatürk.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)