Audi A5 coupe 2.0 TDI otomatik ve VW Scirocco 1.4 dsg revo yazılımlı arasında sonuç ne olur?
Audi A5 coupe 2.0 TDI otomatik ve VW Scirocco 1.4 dsg revo yazılımlı arasında sonuç ne olur?
rocco içinden gecer...
Rocco kesin geçer de öyle delme geçme içinde geçme durumu da olmaz a5 coupe dizel 177bg 300 nm ye yakın da torku var.
[I]CORVETTE C7 Z51 STINGRAYBMW X3 SDRIVE
Biyerde denenmisti videosu var hatta stock a5 tdi ile stock rocco.
Rocco 2-3 boy onde top speedte yakalio a5.tabi yazilimli rocco ile ciddi anlamda alakasiz olur a5.
İnstagram:
guven_arabacioglu
3 silindir dizel ibiza ile a5 2.0 tdi denedik. 1-2-3 her şekilde ibiza önde 4te a5 yakalamaya başlıyor 5.te 170den sonra kafa burun. 195'te şanzuman bitiyor sonra o yürüyordu. scirocco ile bastık stock sadece filtreli oda beni benim a5i geçtiğimden 1 çıt fazla geçti. 140'ta 3 boy arkasındaydım.
lafın özü rocco çok geçer.
OTOBULL GARAGE
2. bir gti vakası yaşıycaz sanırım. rocconun orjinali nasıl geçecek 2.0 TDI a5 i ?
Benim aracım Ecufast yazılımlı olsun olsun maksimum 200 hp ,
Stock 160lık rocco yu rahat geçiyorum. Nasıl geçecek stock rocco 2.0 TDI çok merak ettim. ?
En fazla kafa burun giderler bence.
140lık motorla karıştırmayın a5 coupe de 177hp lik yeni nesil motor var.
[I]CORVETTE C7 Z51 STINGRAYBMW X3 SDRIVE
160 lık rocco ağır olduğundan dolayı abartılacak kadar gitmiyor ama yazılımlı rocco 177 lik a5i geçer hatta 200 beygire kadar bütün dizelleri geçer
ama stock rocco ve 177 lik tdi ne olur bilemem çekişmeli olacağı kesin![]()
denediğimiz araç tek kapı cam tavanlı tdi. tek fark 18 yada 19 biraz büyük bi jant vardı ama açıkcası içindekinin tipi hoşuma gitmeyince çok incelemedim aracı. A6 2.0T ilede denedik ondada sonuç hemen hemen aynı oldu. dediğiniz gibi ağırlık öldürüyor o aracı. en azından 2.0 dizelde.
OTOBULL GARAGE
olur olur daha geçen doğuş otoda camında koskocaman 160 hp rocco diye araçlar satılıyordu, altında da minimum font boyutunda "abt destek ünitesi ile" . Belki sizin arkadaş ta böyle almıştır bi kaputu açın bakın![]()
1996 BMW E36 325i Sedan Turbo
2008 BMW E92 M3
2017 BMW F82 M4 Competition
#unptuned
380 HP'lik A5 ile Scirocco 1.4 TSI
Scirocco 1.4 TSI A5 2.0 TSI DSG
VW Scirocco 1.4 TSI Twincharger - 2012
Yazilimli scirocco 1 direk sokar diorum araya.
Stock denemeklazim ama bence stock olarakta gcer rocco
Dr.Ecu
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)