Arkadaşlar yaklaşık bir yıl sürede topladığım aracıma ait resimleri sizlerle paylaşmak istedim;
Zaman ayırdığınız için teşekkür ederim.
Arkadaşlar yaklaşık bir yıl sürede topladığım aracıma ait resimleri sizlerle paylaşmak istedim;
Zaman ayırdığınız için teşekkür ederim.
maşallah çok güzel görünüyor takoz karlık fena durmaz bence ama zevk meselesi kazasız belasız
Maşallah direksiyon değişirse bi de orjinal farların içini karartıp takarsanız daha güzel olur düşüncesindeyim kazasız belasız
maşallah evrim geçirmiş![]()
Maşallah çok beğendim Allah kaza bela vermesin , arkadaşlara katııyorum direksiyon ve torpido biraz gözü ısırıyor fakat 10 üzerinden 10ayrıca slx yan aynalar olsa sanki daha güzel olur
Maşallah Allah c.c kaza bela vermesin,çok şık olmuş ancak bende dreksiyonu begenmeyenlerdenim..3 kollu bi sparco cok şık durur kanatindeyim
Ayna,Direksiyon ve karlık şartMaşallah
Arkadaşlar direksiyon konusunda sizlere katılıyorum bende beğenmedim ancak mevcut direksiyon elimde bu vardı tabiki son hali bu değil gri olan heryeri torpidodaki artık mat siyah renkte
bu şahinlerin içine bitiyorum çok estetik ne güzel tasarlamışlar. vakti zamanında wv bora aracımın konsolunu söktürüp doğan L konsolu taktırmıştım.
Peugeot 206 RC Feline -1.4 Hdi
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)