Evet arkadaşlar sonuç ne olur sizce leon ful stock bilindiği üzere 105hp hondada 4-2-1hıdır big tube 51lik düz boru sonda ss
Evet arkadaşlar sonuç ne olur sizce leon ful stock bilindiği üzere 105hp hondada 4-2-1hıdır big tube 51lik düz boru sonda ss
Headrsli ies 1.4 122 ligide gecio yani 1.2 tsi a hic sans vermez.
Fazla gecer.
İnstagram:
guven_arabacioglu
Valla leon alır gibime geliyor turbo ve Tork avantajı var..
Geçen yaz Tekirdağ Barbarostan Kumbağ'a kadar Bitane 1.6 ies sedan Civicle kapısmıstım Fena silkeledim Kumbağ'da adam bu araba benzinlimi diye sormustu banagerçi Arabamda yazılım var benim Orjinal haliylede Silkelerdim.. Ama 1.2 tsı'ı bilmem Turbo benzin avantajı var ivmelenmesi iyi Denemeden bilemeyiz kim kimi silkeler.
Denizli'de varsa deneyip görmek isterim bende.
Dolu,kısalı mısalı ies'den baya baya boy yedim ama![]()
Bazı tsi lar doğuştan şanslı![]()
1.6 ies nasıl 122 tsi'i geçiyor? Arkadaşımda 122lik jetta var ies mies bırakmıyo valla![]()
OzamAn söyleyim denemesin hiç![]()
Tsi + Dsg![]()
40 bin küsür km leon 1.2 tsi kullandım hacimine göre hatırı sayılır derecede iyi yürürdü. ies le denemedim ama kuzenimde ki 110luk vtec 2 manuel 2 de 50 ile denediğimde 120 130 a kadar yarım boy önde oluyordum üstünü çok fazla deneyemedik muhtemelen yüksek süratte hacimden dolayı geçerdi. İesle siz karşılaştırın işteaz çok aynı yürüyorlar diye biliyorum ben yamulmuyorsam.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)