bu arada debriyajın durumu pek iyi deil
vtec açınca eğri biraz düşmüş görüyorum ben yada yanlış yorumluyorum
162 hp gercek degerın olculmus egemen.caı ve headers harıc egzoz sıstemını katarsak ortalama 7 8 hp almıssın desek 154 155 hp cıkartır aracın stock olarak. guzel deger bence
ben gördüğüm kadarı ile torkum bayağı düşmüş ve maximum gücü nerdeyse kesicide vermiş bunlar bana göre yanlış gibi ama başkalarının yorumlarınıda duymak istiyorum
bu arada alt boruları 52 liğe çevir diyenler var..
51 lıge donersen back pressure daha ıyı olur guc bakımından,cunkı aracta beyın egznatrık vs olmadıgı ıcın gaz cıkısın 60 lıga az gelır,51 mantıklı olur
Vtec'te tork çizgisi aynen kalsa ama 40-50nm daha tork olsa
Gelen 10 beygir mi? Giden 15nm tork mu? Ben şahsen 15nm torku hatta bu grafiğe göre bazı yerlerde 20nm torku tercih ederim.
Orjinal veya daha küçük ara borular varsa dynoda dene. AFR grafiği ne alemde acaba?
Düz ara boru ve filtre ile nerdeyse 14 afr civarlarına gelen araçlar mevcut.
ozaman her egzoz fıltre takan mecbur chıp yapıp wıde band alacak bıde afryı ayarlatacak. ıyı fıkır arman![]()
Hepsi kim dedi ki?
Egzos filtre yapıp beygir kaybeden arabası daha zengin çalışanda var. AFR'yi görmekten bir zarar gelmez.
Isı korumasız dandik sanayi işi short-ram filtre, rezil ötesi ara borular, sanayide bulabileceğin en kötü küçük kazan egzos...
2 yıl önce vardı, şimdide vardır herhalde
Akşam akşam can sıkıntısı de mi?![]()
sorma valla oyle
allahtan 2 sene once ıskender usta ara borular aem short ram ve ss magnum kullanıyordum![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)