İşim genelde pc başında oldugundan pcden whatsuppa girebilmek mümkün mü?Android emulatörler falan varmış?Nasıl yapıcaz bi bilen varmı acaba?
Hem pc hem telefonla ugraşmaktan işlerimi tam yapamıyorum
İşim genelde pc başında oldugundan pcden whatsuppa girebilmek mümkün mü?Android emulatörler falan varmış?Nasıl yapıcaz bi bilen varmı acaba?
Hem pc hem telefonla ugraşmaktan işlerimi tam yapamıyorum
googleda yeterince sonuç çıkıyor sanki, videolu anlatımı bile var. ancak teliniz root lu olması alzım sanırım.
varmıymış ya böyle bişey
süper olur hakikaten, bilen varsa açıklasın lütfen , hayır işi bi yerde![]()
Kuralları çoğunluğun koyması, çoğunluğun haklı olduğu anlamına gelmez. Bu sadece çoğunluğun kolay aldandığı anlamına gelir.
pc ye belki sanal android kurarsanız oda belki belki olur..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
whatsapp ı pcde calıstırma
yukardakı lınke tıkla hocam gayet guzel anlatıyor
Ben az önce baktım ve yaptım. Ancak cihazınızın Rootlu olması gerekiyor ve 3 günlük ücretsız kullanım sonrası 6 ay için 1.5 dolar gibi bir rakam istiyorlar. ben 6 aylık aldım deniyorum ve harika yarahat rahat yazıyorum
![]()
You Wave Android diye emulator var. Pc'nize yükleyin. Sanal android kuruyor. Sonra android'in tarayıcısından whatsapp'a girerek indirin. Bu kadar![]()
pcden kullanım kolay ve basit listenizide aktarabiliyorsunuz ancak önemli nokta aynı hesapla yani aynı tlf numarasıyla hem pcde hemde tel de çalışmıyor!
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)