Beyler selamlar
2013 Model For Two ile ilgileniyorum
Kırmızı renk
(tercihen içide kırmızı)
Bir kaç araba baktım , geçenlerde ilanda bir araba vardı. Satıldı mı bilmiyorum sahibini bilen/ tanıyan var mıdır?
![]()
Beyler selamlar
2013 Model For Two ile ilgileniyorum
Kırmızı renk
(tercihen içide kırmızı)
Bir kaç araba baktım , geçenlerde ilanda bir araba vardı. Satıldı mı bilmiyorum sahibini bilen/ tanıyan var mıdır?
![]()
Abi ne yazikki sahibini tanimiyorumama 2013 model garantiside devam ederken tadindan yenmez
kirmizida cok guzel olur
74 model sehpa...
yokmu hiç servisden falan telefonuna ulasabılecek bırı
RICHIE RICH AUTO
http://richieric.sahibinden.com/
for two yu cazip kılan nedir?
kullanan ve kullanmışlara soruyorum
Benim kullanam fırsatım olmuştu gereksiz sert ve rahatsız bir araba ama tarzıyla iyi hissettirip dikkat çekmesi ve ufaklığının getirdiği avantajları için alınıyor bence
Bir ara ben de düşündüm ama güblük kullanmak için çok uygun bir araba değil, ciddi konforsuz
ben de düşünümüştüm araştırmıştım ancak iki kişilik olmasına aldanıp fiyatının uygun olacağını düşünümüştüm. gereksiz pahalı bir araç bence..
Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Ey Türkoğlu bu ihanetlerin tarihini sakın unutma!
16.11.2013
08.06.2014
ben 2010 unu 3 ay kullandım
cok dikat çekici
130-140tl ye 500km gidiyor.
120 den sonra RİKSLİ
Park sorunu sozkonusu bile degil
yan rüzgarlardan etkilenir.
vites gecişleri cok yavaş
birdaha alırmıyım.
HAYIR
Peki roadstar kullanan varmi hanıma düşünüyorum
Boşunamı Şehit Oldu O Kadar Vatan Evladı
Uyanmak Gerek Uykulardan Artık
POWERED BY EMS GARAGE(GARDIYAN)
kullanımı çok sert
şehir içi aracı olmasına rağmen hidrolik direksiyon opsiyon ve çoğunda yok
yakıt olarak hatrı sayılır tüketime sahip
çok param var markete gitmeye kolay olsun deniyorsa alınabilir
markete tek kişi gidip yan koltuk dahil poşetleri paketleri koymak lazım.çünkü bagaj bile yok arabada
bende üziversite dönemimde niyetlenmiştim az yakar değişik bir tarzı var falan diye ama yakıtı az değilmiş hiç.ha park sıkıntısı olacağını sanmam. iki arabanın arasına diklemesine koyulur![]()
Benim aracim gayet az yakiyor. Az yakmasindan kasit tam olarak ne ? Ayricca bagajifa biyutlarina gore gayet yeterli.
Eski kasalar gayet serttir ama yeni kasalarin heleki 2013 un daha konforlu olduguna eminim.
Vits gecisleri eski kasada aynen baya yavas ama tabi arabadan ne bekliuorsunuz burada o cok onemli.
Ayrica eski kasa alicaksani cok arastirmani ve iyi bakilmis olanini almanizi ozellikle oneririm. Yeni kasalarda ise eger garanti kapsamindaysa gozunuz kapali alin.
Hala aktif olarak eski 700cc turbo olanini kullanmaktayim, gayet keyifli. Tek kusuru ozel servisi yok anlayani yok. Hatta yetkili serviste bile anlayan fazla yok![]()
74 model sehpa...
roadster alınabilir ama mutlaka 2. bi araba şart işte..
Roadster alinacaksa mutlaka iceriye su almismi o kontrol edilmeli. Bunlarda sigorta kutusu cok hassas. Hele roadsterlarda yanlis hatirlamiyorsam sigorta kutusu yerde.
74 model sehpa...
Boşunamı Şehit Oldu O Kadar Vatan Evladı
Uyanmak Gerek Uykulardan Artık