Merhabalar.Aracımı alalı yaklasık 1 ay oldu.Kafamdaki tarzı olusturdum.bide sizin beğenilerinize sunayım dedim.Varsa eksik gördükleriniz görüşlerinize açığım..
(fotoğraflar cep telefonuyla çekildi idare edin artık)
![]()
Merhabalar.Aracımı alalı yaklasık 1 ay oldu.Kafamdaki tarzı olusturdum.bide sizin beğenilerinize sunayım dedim.Varsa eksik gördükleriniz görüşlerinize açığım..
(fotoğraflar cep telefonuyla çekildi idare edin artık)
![]()
Ön plaka biraz sırıtmıs gibi, Masallah hoş aracınız kazasız belasız.
#KGdetanirlar
Kazasız belasız olsun inşallah çok ince makyajları var aracın plakaları bi app(plakalık kullanmamak kaydıyla)yapsan egzost içerde sanki biraz o tamponun bitiş izasına gelse bide ön eki gri yaparsan arabanın kaderi değişir![]()
ALLAH VAR GAM YOK..
Öncelikle araç duruş olarak gayet güzel bi kaç küçük detayla daha da güzelleşir gibi
Mesela replica vteclerden kurtulması şart, bronz te37 olabilir.
Panjurun krom son halkası siyah yapılabilir , Ben gümüş griye led stop çok yakıştırıyorum ayrıca oda düşünülebilir.
Ön ek kesinlikle gövde rengi olmalı kafadan duruşu değişir kesinlikle..
Kazasız belasız kullanman dileğiyle kardeşim..![]()
Maşallah aracınız çok diri duruyor. Ön eki araç rengine boyatıp ön plakadanda kurtuldunuzmu eksiksiz olucak. Acaba bu civiclerde bagaj ayarı varmıdırki bende bitek benim bagaj böyle duruyor sanıyodum ?
Diyorumki benimde bagaj kapağında sol taraf daha aşşağıda duruyor sağ tarafa göre ayarı varmış galiba onu sormuştum doğrumudur diye
bence gayet iyi benim kafamdaki araç görüntüsü resmen benim araçta aynı sen sadece stoplarla daha öndesin benden kazasız belasız![]()
maşallah, tek eksiği app sanırım ve kafadan biraz daha basılsa nokta olur.
ön taraf birazdaha basılıp app plaka birde farlar kararsa daha iyi olabilir sanki kazasız belasız![]()
☻/
/▌ ''J.Я OKÇU''
/ \
,43 AZ 886 BMW 1.16i F20,41 UZ 106 İNDİGO GTi,43 SA 222 Corsa C Air Honda VTEC2 43AV306 MK5 Golf TSi 43 AE 577
maşallah çok güzel duruyor satılık ilanınıda görmüştüm o zamandan beri begendigim bir araç.stoplarda yakısmıs Allah kaza bela vermesin
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)