Başka bi forumda aklıma geldi, size de soriim dedim. 2'side stock ne olur bu karşılaştırmanın sonu???
Başka bi forumda aklıma geldi, size de soriim dedim. 2'side stock ne olur bu karşılaştırmanın sonu???
arkadaslar nerde kapıscaksınızı bende gelıyım..
ben kankamla yani 192 hp lik turbo corsa opc ile her hafta deniyorum
kafa kafaya gidiyoruz 4 de kadar
denizlide yol olmadığı icin 5 ile 6 yı henüz deneyemedik![]()
always AT by AT
bende 02 type-r aldım, araba nasıl gidiyo bende denemek isterim buluşma saatini,yerini banada haber verirmisiniz.
yeni bi olay başlamasında
gözümle gördüğüm birşey
bi abimiz adı bende kalsın 207Rc aldı şöförlüğü iyidir yürütemedi durumu söz konusu değil. 106(FB ERDEM) VE COOPER S (RDA KENAN) ile denediler ben RC deyim paket olduk desek yeridir adamlar kopup gidiyorlardı.
106(FB ERDEM) FİLTRE EGSOZ
COOPER(RDA KENAN) ODA STOCK YADA UFAK TEFEK OYNAMALAR VARDIR TAM BİLEMİYORUM AMA 106 İLE COOPER DENEDİĞİNDE COOPER 1-2 BOY GEÇİYORDU 106 YI ONA GÖRE HESAPLAYIN İŞTE.
RC KULLANICISI DEVİRLER İLE ŞİKAYETİ VARDI AMA 1. VİTES DEN BASILDIGI ZAMAN İYİ DİYORDU.
ŞAHSİ DÜŞÜNCEM ÇOK HOŞ ARABA RAHAT YANİ KOLTUKLARIN KONFORUNA BAYILDIMAMA GİDİŞAT PEK MEMNUN ETMEDİ
![]()
Yok cnm polemik olacak hali yok.Öyle vay anam ucuyorum gidiyorum kanatlanıyorum gibi bi iddiam yok. Kendi halinde giden bi arabam var işte
Maksat diğerlerinin yanında ne kadar gidiyorum onu görmek. Ya da gidemiyorum onu görmek deriz belki denemeden sonra
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)